Fredag 10/6

10 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att sträcka ut en hand och hjälpa en person som hamnat i knipa. Det blir en bra dag fokus ligger om att han hand om och vårda människor i din närhet. Under kvällen passar det bra att skämma bort dig själv lite.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar mycket över livet framtiden och över att våga säga ifrån. Det finns något positivt över den här fredagen. Ett besked som du väntat på och delvis fruktat visar sig bli betydligt mer positivt än du förväntat dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på att du inte kan driva igenom dina beslut i olika sammanhang. Du önskar att du kunde få mer backning från en kollega, men han eller hon väljer den enkla utvägen istället. Under fredagskvällen finns det utrymme för närhet och kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvivlar inte på dina känslor, du vet bara inte hur du ska uttrycka dem. Mycket av det du säger kommer ut fel just nu och det kan hända att du sårar en person som du egentligen vill visa att du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns risken att du blir rejält svartsjuk och då finns det inget som kan hindra dig från att bli galen. Det finns få som kan blir så rasande som ett svartsjukt Lejon. Du kräver lojalitet och ensamrätt i dina förhållanden.

Jungfru 23/8-22/9

Du tillåter dig att vara lite väl lösmynt idag och det är bra. Genom att skvallra om trevliga saker skapar du en god stämning på jobbet. Kvällen blir social och rolig. Du njuter särskilt om du har möjlighet att komma ut och träffa kompisar.

Vågen 23/9-22/10

Din lojalitet ligger hos en släkting och inte hos din vän. Han eller hon måste förstå att blod är tjockare än vatten och om du tvingas att välja så kommer valet definitivt inte att falla på din vän. Under kvällen kan ett samtal eller sms väcka en hel del frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något avvaktande i ditt tecken. Du väntar på att din vän eller partner ska ta första steget, men personen i fråga är inte redo för det ännu. Du vet inte hur du ska tänka i det här faller och risken är att du framstår som dryg när du försöker vara neutral.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får massor av fina komplimanger idag så sug åt dig av berömmet för du förtjänar det. Under dagen kommer du närmare en person som du inte träffar lika mycket längre. Det blir en trevlig dag och en ännu trevligare kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig och gemytlig dag där du fokuserar på din omgivning. Du har kommit flera personer närmare in på livet och det här kan bli början på en verkligen djup och fin vänskap. En överraskning på kvällen får dig på gott humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på en person som hela tiden envisas med att inte göra som du säger utan som han eller hon själv vill. Du tyckeratt det här beteendet är respektlöst och du blir arg. Under kvällen myser du gärna tillsammans med familjen eller med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du svårt att vara så öppen och framåt som du skulle vilja. Av någon anledning känner du dig lite blyg och besvärad i närheten av vissa personer. Under dagen får du möjlighet att få reda på lite mer fakta om en ny kollega eller bekant.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons