Lördag 11/6

11 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och spontan. Du gör saker som du inte brukar göra och du njuter av att det är sommar. Har du chansen blir det en hel del utomhusaktiviteter den här dagen, varför inte årets första bad?

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en förberedande dag. Du är på väg bort, det kan vara en kortare resa eller bara en dagsutflykt, men som den noggranna Oxe du är vill du vara beredd på alla eventualiteter. Kvällen blir avkopplande och trivsam.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hålla kontakten med dina vänner just nu och det bekymrar dig. Oavsett om det handlar om att du har för mycket på arbetet, eller om du bara vill vara lite för dig själv så känner du att du glider allt längre ifrån bekantskapskretsen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns massor av spontan glädje i ditt horoskop just nu som kommer från din härskarplanet Månen. Du blir mer impulsiv och busig med den här influensen. Under lördagen passar det bra att träffa vänner och att gå på fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du arg och besviken på en person som inte håller sina löften. Du trodde du kunde lita på honom/henne, men det visar sig att personen ifråga är rätt så falsk. Under dagen dyker det upp möjligheter att göra riktigt bra fynd.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen blir rolig och lite annorlunda. Du utmanar dig själv och vågar trotsa en rädsla som du har. Ditt mod ger en fin respons hos dina vänner. Du känner dig både uppskattad och omtyckt. På kvällen verkar du fira någonting.

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd och framåt idag vilket är bra. Det finns en driftighet och en vilja att lyckas i ditt horoskop och den speglar sig både i arbetslivet och privat. En äldre släkting saknar dig och skulle uppskatta ett samtal ifrån dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite splittrad. Det finns många känslor i ditt tecken och du vet inte riktigt hur du ska tackla dem. Mycket handlar om att bestämma sig och att inte vara rädd för att visa vad du känner. Under kvällen är det någon som vill vara med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ovanligt gott humör den här lördagen. Du njuter av sommaren och du skämmer bort dig själv både med mat och med god dryck. Har du möjlighet så gör du en dagsutflykt eller reser bort hela helgen. Ett miljöombyte gör dig gott.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om ett farväl och en ny bekantskap. På sätt och vis blir det en lite omtumlande dag där du plötsligt ställs inför fullbordat faktum. Du får ingen chans att välja själv utan tvingas in på en väg som någon annan valt åt dig. På sikt kommer det att bli bra så ha tillit till ödet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om en nystart och en saknad i ditt liv. Det finns en person som du bryr dig mycket om men som du inte träffar lika mycket längre. Idag kommer den här personen försvinna ur ditt liv, om inte för gott så för en lång tid framöver och det svider lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket just nu och det märks eftersom du drar dig undan det sociala livet. Egentligen så vet du vad du känner och vad du vill, du vet bara inte hur du ska komma vidare med den relation som du har med en viss person. Du vill att ert förhållande ska utvecklas och djupna.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons