Söndag 12/6

12 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lat och skön söndag där fokus ligger på att slippa göra någonting. Det finns utrymme för släktmiddag eller grannfika på eftermiddagen. Ett saftigt skvaller om en ytlig bekant/kollega drar till sig din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp den här dagen och det blir tidigt upp och sent i säng. Visst har du roligt, men det finns också utrymme för gräl, diskussioner och en del nya upplevelser. Se bara till att hålla ett öga på klockan och glöm inte att passa tiderna den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ar riktigt arg och det visar du med hela din kropp. Du anser att din vän borde be dig om ursäkt och du blir ännu argare när det inte kommer något förlåt. Ni har helt enkelt olika uppfattningar i den här frågan och ingen verkar villig att vika en tum.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att bli missförstådd idag. Det handlar om att det du vill säga kommer ut på fel sätt och kan uppfattas som en förolämpning snarare än som en komplimang. Här gäller det att backa och börja om från början så att det blir rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du saknar någon med hela ditt hjärta, men det finns varken tid eller tillfälle att sörja idag. Det är så mycket som du måste hinna med och tempot den här söndagen är ovaligt högt. På sätt och vis är det bra eftersom du inte hinner känna efter lika mycket som du skulle gjort i annat fall.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen blir härligt lättjefull. Du njuter av att ta det lugnt och lata dig. Det finns inga måsten, inget tempo eller något annat att ta hänsyn till idag. Du gör det du känner för utan att behöva be om ursäkt eller förklara dig för någon.

Vågen 23/9-22/10

Det finns massor av värme och kärlek i ditt tecken idag. Är du nyförälskad så låter du din kärlek bli överöst av vackra ord och komplimanger. Som singel finns det goda chanser att snubbla över en sommarromans den här söndagen om du bara är öppen för en flirt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lite tom. Du har sagt hejdå till en person som av någon anledning är på väg bort ur ditt liv. Det kan vara en kollega som slutar, någon bekant som flyttar eller en släkting som ska flytta utomlands.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är bestämd vilket är lite ovanligt för ditt tecken. Just nu influeras du mycket av jord vilket gör dig envis och ibland enveten. En släkting blir lite förvånad över den här nya sidan av din personlighet. Kvällen bjuder på sport eller träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen överraskar på flera sätt. Även om den börjar segt med många krav och lite nöje så slutar den fantastiskt, på gränsen till en dröm. Något du verkligen längtat efter går äntligen i uppfyllelse och du njuter i fulla drag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och lite annorlunda söndag där du periodvis tvingas medla mellan två släktingar som har svårt att hålla sams. På sätt och vis trivs du med att vara den vägande rösten i olika diskussioner. Kvällen bjuder på en angenäm upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drömmer dig bort den här söndagen och det märks eftersom du inte riktigt engagerar dig i dina åtaganden. Det finns en saknad inom dig som du har svårt att sätta fingret på. Du försöker att ignorera dina känslor, men det resulterar bara i att de blir starkare.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons