Måndag 13/6

13 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att göra sitt jobb utan att egentligen fundera. Om du börja grubbla för mycket den här dagen kan det hända att du börjar tvivla på dig själv och det kommer inte att lösa några problem.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig, intressant och på många sätt en rolig måndag. Du utmanar dig själv att göra saker utanför din bekvämlighetszon och Du vågar ta ut svängarna lite extra. Kvällen kan bjuda på en angenäm överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är förvirrad över en bekants sätt att reagera på en inbjudan som du gör. Du menar egentligen inget mer än att vara trevlig och lagom social men den här personen läser in alla möjliga undermeningar i det.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då ditt humör skiftar väldigt mycket. Det finns en påverkan från Månen som mestadels är positiv, men som ibland kan bli lite nyckfull och resultera i plötsliga vredesutbrott från din sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel del roligt att se fram emot den här måndagen. Du har möjlighet att än en gång bevisa att du är en kraft att räkna med i arbetssammanhang. Din vilja att prestera är på topp och då kan inget hindra dig från att lyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Du genomgår en hel del förändringar den här perioden. Du blir mjukare och mer inkännande än tidigare. Det finns en ödmjukhet hos dig som inte funnits där tidigare och den gör dig betydligt behagligare att umgås med.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg på en person som du tycker smiter undan sitt ansvar. Det kan vara en kollega, en släkting eller en bekant. Den här personen har en tendens att vara borta när det handlar om tråkiga måsten och grupparbeten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg på att inget går din väg idag. Du hade räknat med ödet på din sida, men det visar sig att Fru Fortuna spelar i andra laget och att det mesta som du planerat inte blir som du tänkt. Här gäller det att vara lite flexibel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är harmonisk och lugn den här dagen. Det finns en vilja att göra det du ska utan att väcka uppmärksamhet eller ens att synas. Just nu tycker du att det är rätt så skönt att hålla dig i bakgrunden och iaktta alla andra istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en stressig, rolig och spännande måndag. Även om dagen till stor del består av väntan på olika saker så har du kul under tiden och du lär känna nya människor. Just nu bidrar Venus till att du är ovanligt social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad för småsaker den här dagen och ditt missnöje speglar sig i hela din attityd. Du måste tänka en gång till och inte bara agera utifrån känslor för då kommer du märka att din omgivning tappar sitt tålamod med dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att hantera lite djupare frågor. Du har kommit in i period där du funderar mycket och du har insett att du inte tänker nöja dig med val som andra gör åt dig. Det är dags att ta kontrollen och själv bestämma över ditt liv.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons