Tisdag 14/6

14 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du harsvårt att jämföra dig själv med andra just nu. Det blir bara fel och slutar med att du mår dåligt. Du läser in så mycket bättre kvaliteter hos vänner och kollegor än du ser hos dig själv. En släkting försöker få dig att se lite mer positivt på din egen förmåga.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir fantastisk och lärorik. Även om du har ett högt tempo hela dagen så är det samtidigt så roligt att du inte kan låta bli att le. Visst finns det jobbiga bitar att ta tag i den här tisdagen, men kontrasten mellan problemen och dagen i övrigt gör det ännu mer påtagligt hur kul du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är fundersam. Du har insett att du faktiskt har tänkt fel när det gäller en viss person. Han eller hon har visat sig betydligt intelligentare och mer driven än du kunnat ana. Nu måste du fundera om lite när det gäller vilken relation du vill ha till den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Deg blir inte alls som du hoppats. Du har drömt om att den här dagen ska bli liknande en dag vid samma tid förra året, men både vädret och personerna är förändrade så det blir inte alls som du hoppats på.

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en släkting för att han eller hon inte vill ta sin hälsa på allvar. Du är väldigt mån om den här personen och du är rädd att han/hon ska bli dålig om han/hon fortsätter i samma höga tempo som nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra dag där fokus ligger på att ta egna initiativ och lite på ditt omdöme. Du får ett rationellt tänkande från Saturnus som även hjälper dig att jobba med en kombination av logik och kreativitet.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du verkligen att få människor att trivas. Du gör ditt bästa genom att vara social, uppmuntra och strö komplimanger omkring dig. Dina ansträngningar uppskattas och du får en härlig tisdag och spännande tisdagskväll.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir lättsam och rolig. Du njuter av dagen och av att umgås med dina kollegor. Arbetsmässigt verkar det vara rätt så lugnt. Du hinner med det du ska utan att överanstränga dig. Kvällen kan bjuda på en flirt och romantik.

Skytten 22/11-21/12

Du vill förändra något i din vardag, men du vet inte riktigt hur eller om det går att genomföra. Här gäller det att ta hjälp av en mer strukturerad person än du själv. Du behöver få ordning på din tankar och på hur du ska lägga upp den här strategin.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intressant och lärorik. Du inser att du har haft fel om flera saker men rätt i vissa antaganden. Just nu njuter du mycket av livet och av en nyvunnen frihet. Ditt självförtroende har stärkts och du känner att du har gjort kloka val den här våren.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ledsen för att ingen kan förstå dina tankegångar. Själv anser du att du har kommit på något riktigt smart, men varken kollegor eller vänner hänger med du hur du tänker. Här gäller det att ha tålamod. Vattumän är kända för att kunna tänka utanför ramarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något ganska uttråkat över den här dagen. Du kommer på dig själv med att sakna någon trots att du egentligen har ganska trevligt. Du blir förvånad över dina känslor och du blir fundersam över hur mycket du påverkas av den här personens närvaro eller frånvaro.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons