Torsdag 16/6

16 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en dag som inte bjuder på några direkta överraskningar. Det handlar mest om att lyckas ta sig igenom dagen utan några komplikationer. Just nu kommer du ofta ihop dig med din partner eller en släkting. Ditt hetsiga humör beror på Mars placering.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir trevlig, men mellan varven lite långtråkig. Du är på väg någonstans och du kan uppleva resan som ganska enahanda. Trots de trista perioderna den här dagen så njuter du av att tempot är rätt så lugnt och du får möjlighet att vara kreativ i olika sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill men du är ändå inte nöjd. Du känner dig lurad på något sätt utan att riktigt veta hur. Den här känslan dröjer sig kvar hela dagen och förmörkar glädjen över din seger. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och lite skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska nöjd med en insats som du gör den här dagen. Du tycker att du faktiskt bjuder till och gör det där lilla extra som ingen förväntar sig av dig. Under eftermiddagen finns det en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något retsamt och irriterande över ditt tecken den här torsdagen. Det är som om du inte kan låta människor vara ifred utan du måste retas och provocera. Din vanliga busighet gränsar till elakhet idag så se upp så du inte sårar någon på riktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du massor av bra initiativ och det driver dina projekt framåt. Dina kollegor är imponerade av din skicklighet att styra upp arbetet såväl som av din kreativitet och påhittighet. Under eftermiddagen vill du gärna ut och röra på dig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lekfullt och glatt över Vågens tecken den här torsdagen. Du vågar ta ut svängarna lite mer än vanligt och du är inte rädd för att göra bort dig. Kvällen blir härligt förtrollande och kan bjuda på romantik för nyförälskade Vågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Just idag vill du gärna visa vad du går för och det gör du genom att vara kaxig och ta plats. Du tycker det är trevligt att vara i centrum för människors uppmärksamhet. Se bara upp så du inte gör något dumt bara för att du inte tänker dig för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir besviken på en person som inte lyssnar på dig idag. Det handlar om en vän som är i behov av vägledning, men som vägrar att acceptera att ha/hon är ute på hal is. Personen ifråga tycker att han/hon har full kontroll medan omvärlden konstaterar det motsatta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och tröttsam på samma gång. Idag är första gången den här veckan som du inser att du saknar någon väldigt mycket. Det har varit så fullt upp att du inte reflekterat över dina känslor tidigare. Hör av dig till personen ifråga, en kort kontakt är bättre än ingen kontakt alls.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagen lite som den kommer. Genom att vara lugn och metodisk undviker du att blir stressad och irriterad. Det finns något nöjt över ditt tecken. Det är som om du äntligen insett att du duger bra som du är och att du inte behöver förändra dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kretsar mycket kring fysiska aktiviteter. Oavsett om du arbetar, ägnar dig åt en idrott eller är ledig så blir det en aktiv dag där du ser till att hålla dig i rörelse. En vän börjar bli lite påfrestande. Han eller hon kan inte acceptera att du inte vill umgås.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons