Fredag 17/6

17 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag där du får mycket gjort på dagen och umgås med trevliga människor på kvällen. Du ägnar delar av den här dagen att se över din ekonomi. Du behöver styra upp dina utgifter så du inte gör av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite lat idag och det är helt okej. Det finns mycket att göra, men du tar en sak i taget och ser till att inte stressa. Du har insett att inget blir bättre av att du är uppjagad. Har du möjlighet så umgås du med vänner den här fredagskvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill visa din arbetsgivare att du faktiskt kan hålla dina löften och att du är riktigt kompetent inom vissa områden. Din chef kan vara lite föraktfull och det irriterar dig Du anser att du är värd mer uppskattning än du får.

 Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att ta för sig i olika sociala sammanhang.  Din charm är på topp tack vare Månens placering och det gör dig både mer framåt än vanligt och mer benägen att synas. Kvällen handlar om att knyta kontakter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och jobbig fredag på samma gång. Du kör fast i ett projekt, men det visar sig röra sig om ett mindre problem som egentligen bara kräver lite tålamod för att lösa. På kvällen är du riktigt sugen på att gå på fest.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir bortbjuden den här helgen, men du tvekar om du ska tacka ja. Du är rädd att det kommer att kännas fel när det väl är för sent för att dra sig ur. Ibland spelar du med lite för säkra kort. Om du chansade lite mer skulle du kunna vinna oanade fördelar.

Vågen 23/9-22/10

Pengar, ekonomi och finanser är de ämnen som toppar den här dagen. Hur tråkigt du än tycker att det är att jobba med siffror så tvingar du dig själv att ta itu med de här bitarna eftersom du vet att det kommer att gynna dig på sikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen kan handla om en kortare resa. Det kan vara att du åker ut till ett landställe över helgen eller så gör du en trevlig liten dagsutflykt någonstans. Kvällen handlar om att bestämma sig och om att ta egna initiativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör den här fredagen. Genom att vara charmig och smart lyckas du få med dig människor som annars kan vara väldigt svårflirtade. Du driver igenom din vilja i det mesta idag. Kvällen blir minst sagt annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lugn. En mindre utflykt fungerar som en förströelse. Du funderar en del över din framtid både inom jobbet och inom ett fritidsintresse som du har. Kvällen blir lagom social. Du tar kontakt med en eller flera vänner som du saknar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på gott humör den här fredagen. Rutiner funkar bra och du är stolt över din förmåga att passa in. En kollega är lite sur mot dig men det beror bara på att du har lyckats bättre än vad han har. Var stolt över dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vägrar att se sanningen i vitögat och det skadar dig själv mer än någon annan. Om du bara erkände dina känslor och vågade lita på ditt hjärta så skulle vardagen bli så mycket enklare för din del. Ibland vet du inte ditt eget bästa.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons