Lördag 18/6

18 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen ägnar du gärna åt saker som intresserar dig på ett eller annat sätt, det kan var familjen, en hobby eller något liknande. Under den här dagen försöker du styra upp en väns ekonomi genom att komma med goda råd och tips.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig lite mosig idag och det beror på att du håller på att bli förkyld eller något liknande. Lyssna på din kropp och kör inte på för hårt. Unna dig vila, massor av te och kanske en bra bok som sällskap. På kvällen får du hör intressanta nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är besviken på att en vän inte lyssnar på dina råd. Hon eller han skulle ha en bättre chans att lyckas med sina företag om hon eller han bara tog del av din erfarenhet. Ibland måste man låta både barn och vänner få göra misstag, det är så vi människor växer.

Kräftan 21/6-22/7

Nu när Solen går in i ditt tecken får du förnyad energi till ett sista ryck innan semester. Oavsett om det rör sig om arbetet eller enstaka projekt i hemmet som du vill avsluta så jobbar du på i ett högt tempo och unnar dig vila först till kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig för en familjemedlem som inte vill berätta vad det är som är fel. Du märker tydligt att allt inte är som det ska och det gör dig frustrerad att inte nå fram till honom/henne. Är det bästa knepet att få personen att slappna av och sänka garden.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att ta tag i hemma och det gäller att du inte tröttnar allt för fort. De flesta av de projekt som du startat upp är ganska segdragna och kräver tålamod. Kvällen kan bjuda på god mat och till och med en fest om du är på det humöret.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar mer än du tror, det är bara självkänslan som saknas. Det finns något vilt och otämjt längst inne under den välfriserade ytan som du kan plocka fram när du står inför utmaningar. Idag har du chansen att imponera både på din omgivning och på dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir härligt seg. Du unnar dig verkligen att bara ta det lugnt. Du orkar inte stressa varken till fest eller på arbete. Om du ska aktivera dig så kommer det att ske i ett väldigt mediokert tempo. Kvällen bjuder på trevligt umgänge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du ibland kan vara provocerande, men det är också ditt sätt att sticka ut. För dig är det viktigt att inte bli en i mängden. Kvällen handlar om kärleken och om att ta kontakt med någon som du tycker om.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite nervös idag. Det handlar om en konflikt som riskerar att eskalera. Här gäller det att vara lugn och beräknande. Du kommer att upptäcka att du vinner på att inte visa dina äkta känslor i det här faller utan hålla en låg profil. Kvällen kan överraska.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dig själv inom ett kreativt område. Det kan vara konst, matlagning, trädgårdsarbete eller snickerier. Oavsett vad det är du vill skapa så lyckas du över din egen förväntan. Månen förstärker din konstnärliga sida och hjälper dig i din skapandeprocess.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hamnar i konflikter idag. Genom att göra en markering mot en person som går dig på nerverna har du inte bara skaffat dig själv en fiende, du har även skaffat din vän en fiende. Utan att veta om det kommer hon att bli den person som anklagas för ditt nya ointresse.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons