Söndag 19/6

19 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att medla mellan två personer som bara inte kan hålla sams. Du blir arg, frustrerad och besviken på att dessa två vuxna individer ska uppföra sig så omoget. Kvällen blir trevlig och kan bjuda på lite romantik.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör. En vän får dig att se saker ur ett nytt perspektiv och det gör att du äntligen får hopp om framtiden. Plötsligt anar du en utväg ur det ekorrhjul som du mentalt suttit fast i den senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Komplimangerna haglar över dig idag och du står där med gapande mun. Utan att vara medveten om det har du imponerat stort på en bekant eller kollega. Din förmåga att tänka utanför ramarna och att våga ta risker har gjort ett starkt intryck.

Kräftan 21/6-22/7

Slutet på helgen blir trevligt och lugn. Du njuter av att vila upp dig och ta dagen som den kommer. Galant undviker du din bättre hälfts alla projekt. Du vet att om du ska orka hela nästa vecka måste du få slöa lite idag. Ett tips, inga nyheter är goda nyheter för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en rastlöshet i ditt tecken som färgar hela den här söndagen. Det handlar om att du inte klarar av att vara stilla. Du vill ut i sommaren och njuta av de ljusa kvällarna, god mat och dina vänners sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att inte ge upp, utan ta nya tag. Även om du är besviken på något eller någon så finns det mer att vinna än att förlora så fortsätt kämpa. Du har den typen av personlighet som kommer mest till sin rätt när du kämpar i motvind, glöm aldrig det.

Vågen 23/9-22/10

Du får vara tillmötesgående idag om du ska lyckas vinna några fördelar. Är du för envis eller ilsken kommer du bara hamna i en onödig konflikt. Under eftermiddagen kan du ställas mot väggen av en auktoritär person. Här är det bäst att bara hålla med och inte protestera oavsett vad du egentligen tycker och tänker.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen bjuder på aktiviteter. Det kan vara sport, promenader eller utomhusdag med familjen. Den friska luften gör dig gott och du kan andas ut och bara vara. Alla problem rinner av dig som vatten på en gås.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Kärlek, romantik och passion verkar vara ett återkommande tema i ditt tecken just nu. Du känner starkt för någon och du vill visa att den här personen är värd allt och lite till. Tyvärr kan det ibland hoppa grodor ur munnen på dig när du är nervös, och det är du idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen blir du positivt överraskad av att människor sluter upp sig kring dig och tar ditt parti i tysthet. Det du trodde var en konflikt löser sig själv och den personen du är osams med kryper till korset och ber om ursäkt. Här gäller det att du är storsint nog att acceptera ursäkten helt och fullt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vägrar ta parti för eller mot två familjmedlemmar som tjafsar. Oavsett vad du tycker så håller du en låg profil. I övrigt blir det en härlig dag som bjuder på skratt, massor av god mat och en hel del vilda planer inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du markerar med må steg det du vill ha sagt och hoppas på att rätt person ska kunna tyda dina meddelande och ta kontakt med dig. Tyvärr är den här personen inte så lyhörd så vill du komma honom/henne närmare måste du vara mer tydlig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons