Måndag 20/6

20 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen blir lättsam. Du har inte så mycket att göra oavsett om du arbetar eller är ledig så en stor del av dagen går åt till att bara ta det lugnt. Under eftermiddagen får du möjlighet att testa dina smaklökar lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något frågande över ditt tecken idag. Det är som om du inte riktigt vet vad du vill och det gör dig lite frustrerad. Det bästa är om du fokuserar på en liten detalj som du vill förbättra, utför den och arbeta dig sedan vidare. Försök inte göra allt på en gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte får som du vill hur mycket du än försöker att övertyga din vän. Han eller hon är lika envis som du är och han eller hon vill verkligen inte det här. Försök att hitt på något annat som ni båda vill göra istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det är bra att du vill visa vad du går för, se bara upp så att du inte trampar på några ömma tår på vägen. Just nu finns det många känsliga personer i din omgivning och det gäller att du faktiskt hittar en balansgång mellan ambition och social kompetens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir bra om du bara är noggrann och inte slarvar. Ditt största fel är att du lätt blir ivrig och då försöker du hitta genvägar för att nå ett resultat. Ofta resulterar de här genvägarna i att du glömmer bort en väsentlig detalj.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du vill mer än du hinner idag. Det handlar om att prioritera, något som du vanligtvis är rätt så bra på, men just idag går det inget vidare.  Om du stressar upp dig blir det bara värre. Gör en sak i taget och försök at inte tänka så mycket framåt.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att vara effektiv. Det är många små detaljer som ska fixas och tillsammans blir det en hel del. En ny kollega gör dig lite irriterad. Hon pratar alldeles för mycket och har svårt att ta in information.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter i fulla drag den här dagen. Det finns något som gör dig extra lycklig just nu. Det kan handla om att du är nyförälskad eller bara rätt så nöjd med livet i sin helhet. Du går upp väldigt mycket i nuet och funderar inte över framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är lätt att säga nej men ännu lättare att säga ja. Bejaka det som sker omkring dig och våga ta för dig av alla möjligheter som du bjuds på. Du kan mer än du tror och borde utmana dig själv lite mer. Bli inte för bekväm med vart du är i livet.

Stenbocken 22/12-19/1

Ett till synes slumpartat möte rubbar dina cirklar idag. Du var inte beredd på att du skulle känna så starkt därför blir du lite mållös. Resten av dagen funderar du mycket över det som skett. Ett sms eller ett samtal gör dig på väldigt gott humör den här måndagskvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv men bra. Du drar i många trådar just nu och det gäller att få helheten att gå ihop på slutet. Var noggrann med detaljer och var inte rädd för att fråga om du är osäker. Kvällen bjuder på skratt och nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du längtar efter en person mer än du vill erkänna för dig själv. Du kommer på dig själv med att tänka på honom/henne, titta på bilder och lyssna på musik som du förknippar med den här personen. Ändå gör du inget åt den här situationen. Det är som om du vill straffa dig själv.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons