Tisdag 21/6

21 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du satsa allt på att vinna idag. Det kan gälla en arbetsinterljuv, att ringa någon du är förälskad i eller köpa en lott. Du känner att turen är på din sida och det tänker du utnyttja. Under eftermiddagen blir du arg på en släkting för att han är så trångsynt.

Oxen 20/4-20/5

Du är noggrann med det uppdrag som du fått. Du vill verkligen inte slarva, men ibland så blir det ändå fel. Här gäller det att hitta metoder för att säkra och dubbelsäkra alla misstag. Kvällen bjuder på gemenskap och lite skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant tisdag som börjar stressig, men som slutar fantastiskt. Jupiters position gör dig mer mottaglig för nya människor och annorlunda upplevelser. Den här dagen är full av färgstarka möten och roliga incidenter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på din partner eftersom du tyckeratt han eller hon inte drar sitt strå till stacken just nu. Idag är det bra om du tar tillfället i akt och pratar ut om dina känslor. Merkurius är i rätt läge för den här typen av diskussioner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ditt sockersöta leende går verkligen hem idag. Du vinner människors förtroende utan att egentligen göra så mycket. Det finns något oemotståndligt över dig tecken som gör att främlingar dras till dig och vill lära känna dig bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Visa vad du har lärt dig. Att vara skicklig inom ett område är inte detsamma som att skryta. Här gäller det att våga visa vem du är och vad du går för. Det finns andra kandidater som är både hungrigare än du och med mer erfarenhet än du. Här gäller det att gå på personlighet och skicklighet.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar dina egna principer idag och det är bra. Genom att sticka ut hakan lite extra långt lyckas du tillskansa dig fördelar som du inte skulle fått i vanliga fall. Kvällen handlar om att hjälpa en vän eller släkting med ett projekt i hemmet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hur du ska få vissa personer att göra precis som du vill. Du har utvecklat ett sätt att linda dem runt dina fingrar och sedan finns det ingen möjlighet att säga nej till dig. Tisdagen handlar om att utnyttja ditt övertag tillsammans med din charm för att komma lite närmare ditt mål.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte alls på humör för diskutera med en vän angående ett misstag som han eller hon har gjort. Genom att ignorera problemet så kommer det knappast att lösa sig. Det är bättre att du ventilerar dina känslor och få det ur världen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en märklig tisdag. Du tror verkligen att inget särskilt kommer att hända. På morgonen går du igenom dina vanliga rutiner för att sedan satsa på en lugn och skön dag med en kombination av arbete och vila. Plötsligt sker något som vänder upp och ned på hela den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte ska bli arg på din vän för att ha eller hon inte riktigt kan klara av samma saker som du kan. Du borde ha mer tålamod med hennes/hans brister och inse att du själv är mer snabblärd än många andra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen tänker du inte låta gå förbi utan att ens försöka förändra en situation som du ältat under en längre tid. Fisken är vanligtvis inte feg när det gäller relationer, men han giller heller inte att var den som tar första steget. Idag tänker du rucka på dina principer.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons