Onsdag 22/6

22 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir den dag då du måste sätta fart. Här gäller det affärer och då gäller det att inte ligga på latsidan. Om du är snabb i besluten kan du tjäna riktigt bra med pengar den här dagen. Kvällen blir lugn och skön, en stund att andas ut.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att göra den här onsdagen så det gäller att hålla hög fart redan från morgonen. Var inte rädd för att våga ta plats, fatta beslut och vara kreativ. Din fantasi kommer att uppskattas både av kollegor och bekanta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen kan kännas lite ensam. Det verkar som om många är borta. Oavsett om du är ledig eller arbetar så går timmarna segt. Under eftermiddagen bryts slentrianen av ett oväntat besök.  Kvällen bjuder på skratt och värme.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du vill ha men inte hur du ska få det. Mycket kretsar kring känslor och familjen just nu. Som singel längtar du efter kärleken samtidigt som du är rädd för att bli sårad om du visar vad du känner. I ett förhållande funderar du mycket på framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har aldrig varit den som säger nej till ett bra erbjudande och idag får du en förfrågan som är väldigt frestande, men som ligger fel i tiden. Våga be om betänketid. Att stressa fram ett sådant här beslut kan bli väldigt fel.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns saker som du inte vill tala om utan som du stänger inom dig. Det kommer bara växa till det blir för tungt att bära. Dela med dig av dina tankar till en person som du litar på. Under eftermiddagen får du goda nyheter som lyfter en sten från dina axlar.

Vågen 23/9-22/10

Du är driven och framåt just nu. Mars förstärker många goda kvaliteter hos dig men kan också göra dig lite kort i humöret. Här gäller det att hitta en balans. Tänk på att inte stressa för mycket för då blir du faktiskt mindre effektiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör just nu. Du har märkt att din charm är på topp och att alla dina vänner avundas dig din humor och dina sociala talanger. Under eftermiddagen försöker du styra upp ett projekt innan det går åt skogen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu vill du väldigt mycket men hinner inte med allt som du vill genomföra. Mycket handlar om dålig planering och usel tajming. Turen är inte riktigt på din sida. Som tur är kommer lyckan att slå om de närmaste dagarna och du får flyt i vardagen igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en blandad dag som både bjuder på en längre resa och en kortare utflykt. Du är på väg bort, men i ditt hjärta så stannar du hemma. Även om du inte vill medge det så finns det en eller flera personer som du längtar efter att få träffa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker att det är roligt att komma bort lite från de vanliga rutinerna idag. Oavsett om du är på möten, kurs eller har semester så ser du till att göra det mesta möjliga av den här dagen. Kvällen handlar om att bara ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig onsdag som trots sin vardagliga framtoning verkar bjuda både på vänskap, på värme och massor av skratt. Du funderar inte så mycket den här dagen utan njuter bara av att ta det lugnt och existera i nuet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons