Torsdag 23/6

23 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen överraskar på många sätt. Det finns så mycket spännande som händer i ditt liv att du glömmer bort de små, vardagliga guldkornen. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt sport, gå på gym eller ta en långpromenad.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen kör du rakt in i väggen. Du har massor att förbereda oavsett om det gäller en fest hemma, eller jobbet. Du har energi, men den avtar på eftermiddagen. Se bara till att vara noga med detaljer så att du inte glömmer bort någonting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lugnt och avslappnat över den här torsdagen. Du har en bra rytm och du njuter av dagen i fulla drag. Ett saftigt skvaller om en kollega eller vän får dig att fundera. Plötsligt inser du hur snabbt saker sprids.

Kräftan 21/6-22/7

Du är framåt och positiv vilket hjälper dig när du vill driva igenom en förändring. Genom att framställa dina idéer på rätt sätt har du mycket större chans att lyckas i dina strävanden. Under eftermiddagen och kvällen får du inte tveka när det kommer till känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget just nu och dina rappa svar lockar fram både skratt och en del sura miner. Du måste förstå att inte alla har din typ av humor och att vissa saker som du säger kan missuppfattas. Kvällen bjuder på omväxlande nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du väntar på ett brev, ett samtal eller ett sms som inte kommer. Det oroar dig en hel del eftersom mycket hänger på det här beskedet. På sätt och vis skulle det vara enklare om du tog saken i egna händer och hörde av dig själv, men du vill inte verka påträngande.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och dynamisk dag där fokus ligger på att ha skoj samtidigt som du utvecklar och genomför nya idéer. Under eftermiddagen försöker du smita hem lite tidigare. Di vill gärna få en lugn kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vem du är och du tänker inte backa från dina övertygelser bara för att du stöter på personer som inte håller med dig i dina tankar. Du har aldrig varit rädd för att ta till en strid för det du brinner för och det visar du idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något drömmande över ditt tecken just nu. Du har svårt att hålla dig kvar i verkligheten, utan att mena det så vandrar dina tankar ständigt iväg. Vissa av dina vänner upplever den här sidan av dig som oartig och kanske lite dryg.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen blir det full fart. Det blir nästan lite väl högt tempo för din smak. Du hänger inte riktigt med. Här gäller det att hitta en paus i vardagen och fly undan en stund för dig själv. Et samtal eller ett sms gör dig både överraskad och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du menar vad du säger, men du säger inte allt du har på hjärtat. Du inser att det här varken är rätt forum eller tidpunkt för en sådan här diskussion. Under eftermiddagen satsar du på god mat och på att överraska en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra, men periodvis stressig torsdag. Det ligger en hel del ansvar på dina axlar och du känner av den tyngden. Egentligen skulle du bara vilja ta det lugnt och njuta av nuet, men det finns alldeles för mycket som du borde avsluta innan helgen.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons