Fredag 24/6 midsommar

24 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ska njuta av den här härliga dagen. Det finns ett  skimmer av romantik den här speciella midsommardagen. Du är på strålande humör och det märks inte minst på ditt sätt att få andra att skratta.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig dag där fokus ligger på familj och på dem som står dig nära. Det blir kanske inte den mest passionerade dagen men värmen och gemenskapen finns där. På kvällen fokuserar du gärna på utomhusaktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gillar traditioner även om du inte är rädd för att ändra på dem en smula för att passa din smak bättre. Dagen handlar om god mat, kransbindning och gemenskap. Det finns en röd tråd genom hela dagen där det mesta kretsar kring klassiskt firande.

Kräftan 21/6-22/7

Du motsätter dig att tvingas göra något som du avskyr just den här fredagen. Det kan handla om jobbet eller något helt annat. Oavsett om det gäller skrubba potatis eller ta hand om pappersgöra så ser du till att smita undan. Frånsett det blir dagen förtrollande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du väntar dig magi och romantik den här midsommaren, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Problemet ligger i att du har så höga förväntningar. Smågräl, dåligt väder och myggbett förstör din romantiska dröm. Försök att bara njuta det du har, inte det du kunde få.

Jungfru 23/8-22/9

Visst är det bra att tänka framåt, men just idag ska du skippa planerandet och njuta av nuet istället. Du har alldeles för lätt att bara fokusera på saker som ligger långt fram i tiden. Lev här och nu, särskilt idag. Som singel finns det goda chanser att träffa någon den här speciella kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Oavsett om du tillbringar dagen i hemmets lugna vrå eller om du är bortbjuden på fest så slappnar du av och har trevligt. Du vet att dagen blir till det du gör den, varken mer eller mindre. En överraskning skänker guldkant till kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drömmer mycket just nu. Det kan vara om någon speciell person eller bara om framtiden. Under den här fredagen så ägnar du dig mest åt att fundera och bara vara. Du umgås gärna med familj och vänner men undviker större fester.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en dag fylld med mindre äventyr och skratt. Nu njuter i full dag av midsommar och du unnar dig allt gott både bildligt och bokstavligt. Den här fredagen finns det goda chanser att du stöter på en person som du inte sett på länge och det blir ett glatt återseende.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och harmonisk. Du är lite drömmande även om du inte är direkt är kär. Det finns något romantiskt över dig just nu. Dagen kan överraska, det verkar vara någon som tänker en hel del på dig och bestämmer sig för att ta kontakt just idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör. Oavsett vart du befinner dig så lever du alltid upp så här års. Du gillar traditioner och har inget emot varken små grodorna eller midsommarsillen. För dig är det viktigaste att du samlar familjen omkring dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn dag och en lite mer festlig kväll. Tonvikten ligger på god mat och trevligt sällskap . Oavsett om du firar på tu man hand med din älskade eller med hela släkten så ser du till att göra något speciellt av den här kvällen.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons