Lördag 25/6

25 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just idag är du seg och har svårt att motivera dig att göra någonting. Helst vill du bara ta det lugnt, äta massa god mat och njuta av att slippa jobba. Måste du ändå aktivera dig så sker det med minsta möjliga ansträngning.

Oxen 20/4-20/5

Du tar på dig en del ansvar för matlagning och dukning idag. Du känner ett behov av att få vara aktiv. Under dagen får du höra en del samtal som väcker ditt intresse. Kvällen passar bra till lite utomhusaktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lätt stressad den här dagen och det handlar om att det är många som drar i dig. Egentligen borde du uppskatta att du är så omtyckt, men du blir mer uppjagad än smickrad. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och kanske en fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att sitta stilla den här lördagen. Det är fullt upp hela tiden och du tycker det är så roligt med midsommar att du gärna firar i flera dagar om möjligheten finns. Kvällen kan bjuda på aktiviteter som ett kvällsdopp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det risk för svartsjuk. Du har lätt att bli upprörd över att din partner pratar med andra. Du läser in saker som inte finns där och risken är stor att du ställer till en scen. Lejonet kan bli väldigt dramatisk, särskilt om det är passion inblandat.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en varierande dag som kan innefatta en resa av något slag. Du verkar vara på väg någonstans och dagen innefattar en hel del stillasittande. Förse dig med en bra bok så är både dagen och kvällen räddad.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du orolig över en släktings hälsa. Det verkar som om du har svårt att hälsa på den här personen av något skäl. Det kan vara tid, avstånd eller helt enkelt att ni glidit ifrån varandra. Oavsett anledning så vill du gärna veta vad som händer och hur din släkting mår.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt slö. Det finns få personer som kan slappa lika bra som en Skorpion. Du ägnar den här dagen åt att ta det lugnt, vila, sova och njuta. Lägg till god mat så är lyckan fullkomlig. Det behövs inte mer för att få dig att må bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din äventyrliga sida vaknar till liv idag. Du ger dig gärna ut på klättring och liknande aktiviteter. Du älskar att utmana dig själv och du tycker det är extra roligt att testa på lite farliga saker. Kvällen blir lugn och mysig snarare än äventyrlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen kretsar kring familj och vänner. Det blir en trevlig dag där du är utomhus en hel del. Oavsett om solen skiner eller det hällregnar så försöker du att komma ut och göra något aktivt för att smälta all god mat som du just nu stoppar i dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker det är roligt att pyssla i hemmet. Oavsett om du lagar mat, umgås med vänner eller ägnar dig åt ett hemmaprojekt så går dagen väldigt fort. Ett smågräl mellan några familjemedlemmar kan grumla din lycka lite, men du är bra på att ignorera det du tycker är jobbigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag passar det bra att göra det där du vill få gjort men som du samtidigt tycker är lite jobbigt. Det kan vara att prata om framtiden, ta kontakt med någon du saknar eller fundera över ekonomin. På kvällen ska du unna dig lite lyx.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons