Söndag 26/6

26 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Söndag 25/6

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn och trevlig. Du umgås gärna med familjen och ägnar dig åt trevliga aktiviteter som skvaller och gofika. Under dagen kan ett ämne beträffande sommaren plötsligt bli aktuellt. Här gäller det att kunna agera snabbt om du ska få din drömsemester.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en blandning av lite av varje. Den kan innefatt trevligt umgänge, en kortare resa och en hel del egentid. Du njuter av att vara ensam trots att du verklige älskar din familj. För dig kan det vara höjden av lyx att slippa ta hänsyn till någon annan än dig själv under ett par timmar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på väg bort. Det kan vara att du ska sluta på ditt jobb, att du har pluggat klart eller att du är på väg att flytta. Den här förändringen upptar dina tankar till stor del den här söndagen. Du vill gärna ventilera dina känslor med en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något beräknande över ditt tecken just nu. Vanligtvis brukar du inte vara så analytisk, utan du är mer åt den känslosamma håller, men just nu påverkas du väldigt mycket av Jungfrun och då blir du mer kalkylerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet precis vad du vill göra idag, men det är inte så lätt att få din vän/partner/kollega att haka på dina upptåg. Oftast har du alldeles för vilda idéer som inte går hem hos din bekantskapskrets. Du tar till ditt starkaste vapen för att lyckas, nämligen din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra dag där du ägnar dig åt saker du måste hinna med. Du är som vanligt målmedveten och fokuserad vilket underlättar ditt arbete. På kvällen passar det bra med idrott av något slag. Du tycker om att koppla bort hjärnan ett tag och jobba med kroppen istället.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra söndag där det egentligen inte händer så mycket. Du njuter av att ta det lugnt, vila och ge dig själv en chans att fundera över livet. Kvällen kan väcka en del frågetecken. Det finns något som oroar dig på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen går segt. Du är uttråkad, men ändå för lat för att göra något åt situationen. Du vill att det ska hända något, men du vet inte riktigt vad. Det finns en spänning och en förväntan som är väldigt påtaglig i ditt horoskop just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du flirtar väldigt mycket idag. Det är en del av din charm att du vågar smickra och samtidigt vara lite nonchalant mot den person som du är intresserad av. Du bli varken påträngande eller sval utan du väcker intresse hos andra utan att anstränga dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen vill du göra något aktivt. Du vill ut på äventyr men den övriga familjen bara vill ta det lugnt, äta god mat och umgås. Om du ger dig ut på en egen utflykt har du goda möjligheter att springa på intressanta människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dagen åt olika små projekt. Det finns något lugnt och harmoniskt över ditt tecken just nu. Du njuter av att slippa stressa och av att bara kunna ta dagen som den kommer. En hobby kan komma att dominera kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket olika saker just nu att du har svårt att bestämma dig för vad det är du tycker är viktigast. Det kan göra dig lite handlingsförlamad. Du skulle behöva ett par goda råd den här söndagen. Vänd dig gärna till en släkting med lång livserfarenhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons