Måndag 27/6

27 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Någon från det förflutna tar kontakt med dig den här måndagen och hela du svämmar över av glädje. Plötsligt slungas du tillbaka till ett liv som var betydligt mindre komplicerad än din tillvaro idag. Kvällen bjuder på många skratt.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör. Midsommarhelgen har gjort dig gott och du har förnyad energi. Den här måndagen handlar till stor del om att dela med sig av sin kunskap och om att vara kreativ och nyskapande

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra men ganska stressig måndag. Du har hamnar efter inom en massa områden och nu måste du försöka att hitta sätt att komma ikapp. Som tur är har du kollegor som både är driftiga och fantasirika till din hjälp.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på dåligt humör och det handlar om att du inte lyckas med vissa av de saker som du vill göra. På något sätt så drar du dig undan när det börjar bli allvar eftersom du är rädd för vad du kan mista. Du behöver tid att samla ihop mod och envishet nog att genomföra dina idéer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter av sommaren på ett sätt som bara ett Lejon kan. Oavsett om du har semester eller jobbar så ser du till att utnyttja varje dag som om den vore den sista. Har du ett förhållande är er relation ovanligt harmonisk just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du driver på den linje du har valt med massor av envishet och vilja. Det finns få människor som kan rucka på dig är du väl ställt in dig på något. Den här måndagen handlar om att göra upp planer för framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Idag tänker du inte ens be om ursäkt för att du är framfusig. Det finns någon du vill lära känna och du hoppas på att din charm och din spontana personlighet ska få dig att framstå som oemotståndlig när väl isen är bruten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av sommaren och du tar för dig av det smörgåsbord av möjligheter som erbjuds dig. Det finns inga risker som är för stora eller chanser som du tänker missa den här sommaren. Måndagen tycks kretsa kring kärleken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg framåt och två tillbaka. I alla fall är det så ditt liv känns just nu. Du har svårt att hitta din plats på jobbet. Det känns som om du har en potentiell förmåga som ingen vill ta till vara på just nu. Det gör dig frustrerad.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är din karisma stark och du lockar till dig människor som flugor lockas till en sockerbit. Själv är du rätt så omedveten om din attraktion. Du tycker det är konstigt att människor flockas omkring dig i alla möjliga sammanhang.

Vattumannen 20/1-18/2

Din envishet får dig att lösa svåra problem och samtidigt få dem att verka enkla. Du har en förmåga att tänka utanför de vanliga ramarna och det gagnar dig idag. Kvällen handlar om att umgås med familjen och bara njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du närmar dig sanningen på ett ganska svårlöst pussel. Det lustiga är ju mer du får veta ju mer information vill du ha. Oavsett och det handlar om en fråga, en person eller en händelse och lockar den här gåtan dig mer än du vill erkänna.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons