Tisdag 28/6

28 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen blir lite långtråkig. Det handlar om att du har höga förväntningar på något som inte inträffar och det gör dig besviken. Tänk på att det kommer fler tillfällen och att du inte bör hänga upp dig på att en enda sak går snett.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om hårt arbete, massor av tempo, många skratt och ett kärt återseende. På det hela taget blir det en bra dag där fokus ligger på rätt saker. Kvällen bjuder på hemmamys och lite skvaller. Du njuter av sommaren och stannar gärna uppe lite för länge på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du planerar en hel del av helgens aktiviteter redan idag. Normal sett brukar du vara mer impulsiv av dig och ta dagen som den kommer men Saturnus påverkan på ditt tecken gör att du vill skapa mer ordning och reda i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Du får en känsla av du missar något väsentligt, men du vet inte riktigt vad det är. Den här känslan sitter i hela dagen och växer snarare än krymper ju mer av dagen som går. Du har helt rätt i dina antaganden. Du missar ett ganska stort beslut som påverkar din framtid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig dag bland många. Oavsett om du är ledig eller jobbar så uppför du dig som om du vore ledig. Du tar dagen som den kommer och du ser till att inte ha för högt tempo, utan du vill spara kraft och ork att njuta av sommaren efter jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en blandad dag som bjuder på variation. I det stora hela är du ganska nöjd med din vardag, men det finns en del saker som du mer än gärna skulle vilja förändra, men beslutet verkar ligga utanför din makt. Känslan av att inte kunna påverka gör dig lite frustrerad.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en oro i ditt tecken som kommer sig av starka känslor. Du rycks lätt med i förälskelse just nu oavsett om du är singel eller inte. Som singel är det bara att gratulera. Har du ett förhållande kan det genast bli lite mer komplicerat.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder egentligen inte på så många händelser utan den bli stillsam men trivsam. Just nu slappnar du av tillsammans med familjen och du slipper att vara någon annan än just dig själv. Kvällen kan bli en smula förvånande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar inte göra reklam för dig själv, men i just det här sammanhanget tycker du att det behövs. Du vill inte riskera att bli bortglömd eller förbisedd bara för att du inte sticker ut tillräckligt mycket. Du vet att den här är en chans på miljonen och den tänker du ta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder kanske inte på så mycket variation, men du har ändå trevligt. Du tar det lugnt och ser till att vila en hel del. Det finns en del saker i ditt liv som du funderar över och den typen av djupa tankar måste få ta både utrymme och tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv dag. Du har många järn i elden och du vill hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att ge dig iväg på en mindre resa. Kvällen blir väldigt familjär och mysig. Du njuter av att samla dina nära omkring dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar inte så mycket just nu utan du flyter med både i vardagen och privat. Ändå finns det något som ligger och gror precis under ytan. Det är ett initiativ som du vill ta och som långsamt mognar från tanke till handling.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons