Onsdag 29/6

29 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig förvirrad idag. Det är många olika bud och du vet inte riktigt vilken linje du bör följa. Det klokaste du kan göra den här dagen är att lyssna på din magkänsla. Den har sällan fel. Kvällen bjuder på underhållning.

Oxen 20/4-20/5

Daggen blir fel redan från början. Du jobbar med en person som du inte riktigt litar på och det gör att du är ganska avvaktande idag. Under eftermiddagen kan det uppstå en diskussion mellan dig och en kollega.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och aktion fylld dag där fokus ligger på att lyckas uppfylla olika uppdrag. Under dagen kommer du en ganska ny kollega nära. Du upptäcker att ni två har en hel del saker gemensamt. Kvällen bjuder på sport.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på strålande gott humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera de eventuella problem som du stöter på. Du ser allt på ett positivt sätt och därför blir ingenting jobbigt för dig. Under eftermiddagen överraskas du av goda nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga måste den här dagen utan du låter dig inspireras en hel del av det som du för stunden är road av. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ägnar du stora delar av dagen att upptäck nya och intressanta platser.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del frågetecken som skulle må bra av att rätas ut. Till stor del handlar det om att du har svårt att acceptera att andra kan ha en annan åsikt mot vad du har. Du vill gärna att dina kollegor ska vara på din linje, men då kan det uppstå en del problem.

Vågen 23/9-22/10

Du är besviken på en kollega för att han eller hon inte håller dig om ryggen när det drar ihop sig till storm. Du trodde att ni hade ett underförstått samarbete där ni stöttar varandra i alla lägen. Tydligen har inte din kollega uppfattat er vänskap på samma sätt som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du glider ifrån en vän som du av olika skäl umgåtts intensivt med hela våren. Egentligen är du inte förvånad, ni är varandras motsatser och det var mest ett gemensamt intresse som fick er att hålla ihop. Under kvällen är du väldigt flirtig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ute på äventyr och upptäcker världen. Oavsett om du reser eller skapar äventyr på hemmaplan så har du en rolig och utvecklande dag. Det finns inga hinder för den fantasifulla Skytten, det finns bara utmaningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska seg dag där du inte tar tag i saker som du borde öva på. Mycket handlar om att du är trött och bara vill vila. Under dagen tar någon som du känner rätt så ytligt plötsligt kontakt med dig. Han eller hon vill gärna veta mer om ven du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stökig. Till stor del beror det på att du negligerat dina uppgifter i början av veckan och nu får du stå till svars för det. Under dagen får du flera fina komplimanger av en vän. Sug i dig alla superlativ som haglar över dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att lösningen på ditt problem inte alls är en lösning utan bara en fortsättning på ett spår som du inte vill följa. Här gäller det att helt tänka om och tänka nytt. Våga vara framåt och ta egna initiativ, det kommer att underlätta för dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons