Torsdag 30/6

30 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag du är mer effektiv än vanligt Mars går in i en gynnsam position och skänker ditt tecken massor av energi och driv. Under dagen hör du ett rykte som gör dig lite oroad. Du känner ett behov av att bekräfta det du hört.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket att fundera på just nu. Ditt liv kretsar kring arbete familjen och hemmet. Du känner att du inte får så mycket tid som du skulle vilja för att utveckla dina egna intressen. Du behöver en hobby som ger utlopp för din kreativitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vågar vara lite modig just nu. Genom att utmana dig själv på olika sätt så känner du att du växer. Många av dina rädslor grundar sig i att du inte tycker att du är tillräckligt bra på det du gör och att du är räddför att bli genomskådad som en bluff. Du är bättre än du ger dig kred för.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen kretsar kring en fråga som du både vill och inte vill ställa samtidigt som du är nervös och rädd för det svaret som du kan tänkas få. Oavsett om det positivt eller negativt vet du att det kommer att förändra något för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte gärna stick ut idag utan du försöker att hålla dig lite bakgrunden, något som är väldigt ovanligt för Lejonen. Ni brukar vilja vara den som syns mest. Det handlar egentligen om något som du försöker ta reda på och du vill att dina kollegor ska parata och glömma bort att du är där.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn oh skön. Du bekymrar dig inte så mycket över framtiden just nu utan tar saker lite som de kommer. En av anledningarna till att du är så bekymmerslös är att du vet att du i dagsläget inte kan påverka din situation nämnvärt så det är bara att följa med strömmen istället.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen tar du tag i projekt som blivit liggande alldeles för länge. Oavsett om det är på arbetet eller hemma så vill du se till att ligga i fas innan du tar semester på allvar. Ett samtal från en gammal skolkompis gör dig både glad och bekymrad.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du satsar mycket på nuet och struntar i framtiden. Sommaren är här, dagarna är långa och kvällarna ännu längre. Är du nyförälskad så går du med liv och lust in i din passion och låter dig uppslukas helt av dina känslor.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite förvirrande. Det är mycket som ska göras och tiden är begränsad. Det finns en vilja att utveckla dig inom nya områden, men då behöver du både tid och pengar till det. Kanske ett extrajobb under sommaren skulle vara på sin plats.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är glad och positiv idag. Du längtar verkligen efter att få njuta av sommaren utan att behöva jobba. Har du semester just nu så unnar du dig verkligen att få lata dig och ta dagen lite som den kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en stressig torsdag eftersom du måste komma ikapp inom flera områden där du ligger efter. Helgen närmar sig med stormsteg och du känner hur paniken växer. På kvällen är du trött och vill bara vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar itu med en hel del bråte i ditt liv. Mycket av all utresning sker mentalt. Du vill inte låta människor tynga ned dig utan nu vill du bara ha positiva influenser i ditt liv. Kvällen blir lite långtråkig, men även väldigt lugn och skön.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

Annons