Fredag 1/7

01 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är redo att förändra världen och dig själv idag. Idag ska du träffa vänner och göra staden osäker. Det här är något som du verkligen har sett framemot länge. En återträff med gamla vänner får minnena att vakna till liv igen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kommer slita hårt under dagen, men att kvällen bjuder på lättja och glädje. Det blir en rolig dag fylld av skratt och en del skvaller. Du tyckeratt det är roligt att höra om andra människors liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Vad du gör idag har med hur du mår att göra. Du kan vara väldigt energisk och få hur mycket som helst uträttat eller så går du inte ens upp ur sängen. Dina stjärnor talar om splittrade energier och om att du vill mer än du orkar.

Kräftan 21/6-22/7

Du motionerar gärna just nu. Genom att hålla dig aktiv så känns det mer förlåtande för all fet mat som du unnar dig just nu. Det kan bli en extra kaka till kaffe eller bea till middagen utan att du behöver oroa dig allt för mycket. Kvällen bjuder på en oväntad nyhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du har men inte vad du får. Det är en regel som du lever hårt efter just nu. Du vill verkligen inte mista det som du håller kärt, men som Lejon blir du alltid nyfiken på det som finns runt hörnet och du måste hejda dig själv att inte bara rusa iväg mot nya äventyr hela tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på strålande gott humör just . Det finns inget hos dig som inte är älskligt eller roande just nu. Du låter hela din person genomsyras av ljuset och all positiv energi som finns omkring dig. Bra tid för singlar att bli lite mer aktiva.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något vemodigt över ditt tecken just nu. Det är något eller någon som du saknar väldigt mycket. Det handlar om att du inte kan eller vill släppa taget om det förflutna även om du vet att det egentligen vore det bästa att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du roar dig kungligt just nu. oavsett om du arbetar eller har semester så ser du till att ta till vara på dagen. Du flirtar, skämtar och tar för dig av livet. På kvällarna hänger du med kompisar eller myser med familjen. Den här torsdagen är inget undantag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har fullt upp hela dagarna, men kvällarna kan bli lite ensamma. Det är många tankar som flyter omkring i ditt huvud. Du funderar på känslor, på nuet, framtiden och på de val du är på väga att göra. Nätterna går åt till att grubbla.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte riktigt så som du förväntat dig. Du har trevligt tillsammans med vänner. Du skrattar mycket den här dagen och du slappnar av och har kul. Under eftermiddagen kan du välja att vara lite för dig själv. Stenbocken uppskattar ensamhet nästan lika mycket som umgänge.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något lite sorgligt över den här dagen. Du säger hejdå till någon som du tycker om, men som du inte ser så ofta eftersom era liv ofta går isär. Nu verkar den här personen vara på väg att antingen byta arbetsplats eller flytta en bra bit bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande gott humör idag. Ett slumpartat möte blir mer lyckat än du kunde drömma om. Just för att det sker av en slump så bli du mycket mer avslappnad än du brukar vara med den här personen. Du kanske till och med kopplar på lite extra av din berömda charm.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons