Lördag 2/7

02 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot en förändring i ditt liv just nu. Det handlar om att byta miljö och att ändra på invanda spår. Dagen bjuder på alla möjligheter att planera just en sådan ändring i ditt liv. Plötsligt har en dörr öppnats och du ser en utväg ur din grå vardag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och varierande lördag där du tillbringar en hel del tid utomhus. Du kombinerar arbete med umgänge och dagen glider förbi fort. På kvällen finns det någon speciellt som du gärna vill fira.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska trist lördag om du inte ser till att aktivera dig. Det mesta i ditt horoskop tycks kretsa kring dina val och att du måste agerar om du vill att något ska hända. Kvällen tycks handla om en släkting och hans/hennes bekymmer.

Kräftan 21/6-22/7

Du uttrycker dig lite klumpigt ibland och då får du stå till svars för det. Du borde vara mer försiktig med vad du säger och när du säger det. Din tajming är ganska dåligt just nu på grund av Plutos position.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en riktigt äventyrlig lördag där du fokuserar dig på dig själv och dina behov. Oavsett om du är med familjen eller med dina vänner så tänker du inte kompromissa med vad du vill göra. Då går du hellre själv än att anpassa dig efter andra personers vilja.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en ung släktings omdöme och det skapar debatt den här dagen. Din unga släkting tycker du är mossig och att du inte har förståelse för hennes sätt att tänka. Själv lutar du mer åt att du är praktisk och att du har mer livserfarenhet än vad hon har.

Vågen 23/9-22/10

Du får en massa saker gjord idag och det är bra eftersom då kan du unna dig eftermiddagen och kvällen utan dåligt samvete. Du vill gärna känna dig nyttig på samma gång som du vill njuta av din ledighet. Här gäller det att hitta en bra balansgång.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hamnar i en knipa. Något du sagt eller gjort vänds plötsligt emot dig och du blir alldeles ställd. Här gäller det att kunna försvara sina handlingar. Ibland kan du uppträda lite oigenomtänkt. Du agerar på impuls och säger vad som faller dig in utan att fundera på konsekvenserna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande lördag där fokus ligger på att vara utomhus så mycket som möjligt. Just nu ser du och lär du dig massor av nya saker hela tiden. Kvällen bjuder på en hel del god mat och trevligt sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite förvånad över hur intensivt en person du känner vill umgås med dig. Själv har du en lite mer låg profil och fördrar att ni ses mer sporadiskt. Här gäller det att på ett fint sätt markera för din vän att du har ett behov av att få vara ensam ibland.

Vattumannen 20/1-18/2

Du experimenterar mycket just. Det handlar om hur du vill få saker utförda, vad du vill bygga upp och att få hela familjen att samlas kring samma projekt. Oavsett om du är arbetsledare eller chef på ditt vanliga jobb så är det inte lika lätt att leda och styra upp saker hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på väg att säga något som kan förändra hela din vardag. Det är en oro som gnagt dig under en längre tid och som nu är på väg att växa sig starkare och starkare. Det enda sättet för dig att bli av med den är att ventilera dina tankar, men det kan också förändra något som du håller kärt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons