Söndag 3/7

03 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en minnesvärd söndag där du börjar med något som inte känns så nödvändigt, men ju mer du börjar rota i det ju större växer sig det härprojektet och du inser att det här något du borde ha gjort för länge sedan.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kanske inte så aktiv, men du har trevligt. Du roar dig med att iaktta människor omkring dig och försöker att ta in alla nya intryck som du stöter på. Kvällen handlar om att förlåta en vän ett misstag som ha eller hon begått.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för diskussioner just nu. Merkurius placering gör att du inte känner dig särskilt stark när det kommer till verbal fajt. Under eftermiddagen kan du få chansen att förändra din ekonomi för gott.

Kräftan 21/6-22/7

Det du vill ha ligger utan din räckvidd just nu. Det handlar delvis och du redan bränt det här skeppet och då är det svårt att gå tillbaka igen. Om du verkligen vill bygga upp den här vänskapen så måste du börja om från start igen och du måste även våga vara sårbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lättsam dag där fokus ligger på att umgås med vänner och ha trevligt. Du orkar inte engagera dig allt för djupt i olika konflikter utan föredrar att vara den som flyter med och bara är. Kvällen kan bli oförglömlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får inte tveka när det kommer till att satsa idag. Du har turen på din sida och det kommer att gå riktigt bra bara du visar upp lite vilja. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt utomhusaktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag särskilt om du lyssnar till ditt hjärta och vågar följa det. Under kvällen möter du upp människor för en fest eller middag. Det blir en lyckad kväll, särskilt om du ser till att det inte blir allt för sent.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna vara aktiv idag. Ibland svävar du iväg i dina tankar och då händer det ingenting. Under kvällen möter du en eller flera personer som överraskar dig med sin charm och med sitt sätt att förhålla sig till vardagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är positiv och utåtriktad just nu. Det mesta går din väg och det gör att du har riktigt roligt på dagarna oavsett vilket väder det är eller om du arbetar eller är ledig. Det finns något härligt spontant och fritt över ditt tecken just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad när du märker att du harväckt en hel del uppmärksamhet både på gott och på ont den senaste tiden. Människor blir irriterade på dig för att du inte hör av dig så ofta. Som tur är vet du hur du ska vinna tillbaka dem igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del arbete i ditt horoskop. Det är projekt som du vill bli klar med till varje pris. Genom att vara aktiv under delar av dagen så kan du kombinera både arbete och vila. Kvällen blir mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något tveksamt över ditt horoskop just nu. Det är som om du förväntas välja mellan två saker men som du inte riktigt kan välja mellan eftersom du blir rädd att du ska göra fel. Här gäller det att satsa allt på ett kort.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons