Måndag 4/7

04 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen överraskar. Du möter personer som får dig att fundera över framtiden. Du har länge känt att du skulle vilja ändra på något i ditt liv, men du har inte riktigt vetat vad det skulle vara. Nu plötsligt så känns det mer aktuellt än någonsin.

Oxen 20/4-20/5

Mars ger ditt tecken förnyad energi och du känneratt du orkar mer än vanligt. Du har massor av vilja och massor av idéer. Måndagen blir hårt arbete, men samtidigt en hel del skratt och en hel del roliga incidenter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns någon sökande över ditt tecken just nu. När stora planeter förändrar sin position så kan det uppstå ett tomrum och en saknad i ens liv. Det här är precis vad som sker just nu, du känner att ditt liv är tomt i en andlig betydelse.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig men intensiv dag. Du är mitt uppe i ett projekt som både tycks roa dig och ge dig lite extra inkomst. Kombinationen blir en ovanligt nöjd Kräfta. Kvällen handlar om att ta för sig i sociala sammanhang och att våga sticka ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte vara i vägen amtidigt som du anser att det är din rättighet att få ta plats. Det gör att dina vänner/kollegor kan uppleva dig som lite lynnig. Ibland är du framåt, karismatisk och utåtriktad för att i nästa sekund dra dig tillbaka och sluta dig inom diig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket tankar kring ekonomi och pengar i ditt tecken just nu. Du överväger att göra något drastiskt som att söka nytt arbete eller flytta, men du vet att det kommer att innebära en ekonomisk dipp för din del under en tid.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inte ställning till några problem just nu. Det kräver för mycket energi från din sida och just energi är något du saknar idag. Du vill bara glida fram problemfritt och ägna dig åt saker som har med nöjen, hobbys och vänner att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu försöker du etablera en ny bekantskapskrets. Du vill lära känna lite mer spännande människor och du tar till en massa knep för att lyckas. Tyvärr väljer du inte dina nya vänner med den omsorg som du borde göra. Det finns en del rötägg som kan ställa till bekymmer i framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad över att en vän från det förflutna söker upp dig igen för att knyta kontakt. Han eller hon har aldrig riktigt lyckas glömma dig och till en början är du smickrad ända tills du kommer ihåg varför du tog avstånd från den här personen i första skedet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då du håller dig en hel del för dig själv. Du trivs bra med att inte träffa en massa människor utan få möjlighet att ta hand om dig själv istället. Under dagen försöker du fixa lite praktiska detaljer som underlättar i vardagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar helt och fullt på ett projekt som rör dig själv. Det kan vara på arbetet, men det kan även vara en hobby eller något i hemmet. När Vattumannen går in för något så gör han det helt och fullt. Det finns ingen tvekan i ditt tecken om vart du är på väg.

Fiskarna 19/2-20/3

Din tveksamhet kan vara väldigt enerverande för många personer. Du försöker att glida fram genom dagen utan att fundera så mycket, men du kommer på dig själv med att inte kunna förtränga tankarna på en viss person. Han eller hon är som ett gift för dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons