Tisdag 5/7

05 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en dag då du rusar in i en aktivitet från en aktivitet. Det blir både stressigt och roligt på samma gång. Det enda du bör se upp med är hur du planerar så du har marginal mellan de olika projekten annars finns det en risk att du blir kraftigt försenad mot slutet av dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en annorlunda dag där du får höra saker som både gör dig glad och lite orolig på samma gånga. Det är en person som står dig nära som äntligen lyckats med något som han eller hon längtat efter. Du är glad för hans/hennes skull samtidigt som du funderar på vad det egentligen innebär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något väldigt försynt över ditt tecken just nu. Det är som om du inte vill synas eller höras utan bara hålla dig i bakgrunden och iaktta. Det beror till stor del på att du är lite osäker på vad som händer omkring dig. Du känner att det är stora förändringar på gång och då backar du lite.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är en massa olika aktiviteter på gång i ditt tecken. Du kan bli lite splittrad den här tisdagen om du inte spikar ett schema att köra efter. En släkting har ekonomiska problem och vänder sig till dig för att få råd och stöd.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu ser du något som du inte uppskattar på din arbetsplats. Det är en form av tyst mobbing som berör dig illa. Personen som är utsatt kan visligen vara väldigt enerverande, men du anser inte att han eller hon förtjänar den här behandlingen ändå.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en hel del frågetecken som du bör räta ut idag. Det handlar om frågeställningar som du inte orkat engagera dig i under våren men som nu ställs på sin spets och kräver din uppmärksamhet. Kvällen kan bli lite senare än du tänkt dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är lättirriterad just nu. Mars placering ger dig negativ energi och gör dig lättretad. Tänk på det så kan du hantera dina konflikter lite bättre. Gå undan när du känner att ilskan är på väg och ta ett djupt andetag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig tisdag där fokus ligger på kärlek och passion. Du är väldigt förälskad och du kan inte låta bli att drömma dig bort till er gemensamma framtid. Under dagen får du höra ett rykte om din älskade som oroar dig.

Skytten 22/11-21/12

Det finns något tvekande över ditt tecken just nu. Du vet inte riktigt hur du ska gå vidare med ett projekt. Du står och väljer mellan olika alternativ och båda har både för och nackdelar. Tänk på att ta dig den tid du behöver. Det här är inget som måste stressas fram.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir lite märklig. Du befinner dig i en situation som är både spännande, skrämmande och ny för dig. Hur du agerar beror lite på hur modig du känner dig för dagen. Du både vill och vill inte på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir trevlig du blandar arbete med ett fritidsprojekt vilket blir den ultimata blandningen för din del. Under dagen undviker du två släktingar som alltid ligger i luven på varandra. Du orkar inte med bråk och diskussioner just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu mår du väldigt bra. Du njuter av lugnet och du undviker alla former av konflikter. Som singel är du säker på vad du söker efter och du har tålamod nog att vänta in det du villa ha. Har du redan ett förhållande kan dagen bli romantisk.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons