Onsdag 6/7

06 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är bra om du reder ut en mängd frågetecken som har uppstått idag. Det gäller att vara tydlig annars kan ett litet missförstånd växa lavinartat. Under eftermiddagen passar det bra att gå igenom dina finanser.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en blandning av resa och nöjen. Det blir på det hela taget en ganska trevlig dag där du tillbringar en hel del tid med att fundera över framtiden och över vad du vill göra med ditt liv. Det är Månen som gör dig så filosofisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på olika upplevelser. Det blir en stimulerande onsdag där resan är det främsta målet. Du lär dig mycket bara genom att lyssna och ta till dig information. Kvällen kan bli lite annorlunda eftersom den verkar bjuda på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket att fundera över för din del. Du har hamnar i en situation som du inte kan ta dig ur och det beror på att din stolthet kommer i vägen. Under dagen får du en fråga av en vän som du till din bestörtning inser är omöjlig att svara på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en vän eller kollega för att han/hon inte lyssnar ordentligt. Du skulle uppskatta om personen ifråga var lite mer ödmjuk. Under dagen får du dessutom en utskällning för något som du inte gjort och det irriterar dig väldigt mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig dag där fokus ligger på att trivas och må bra. Under dagen tar du flera initiativ som har med ditt arbete eller ett projekt att göra. Du tycker om att strukturer och leda olika grupper så länge du slipper vara i fokus.

Vågen 23/9-22/10

Du är mycket bestämd idag och det är lite ovanligt för din del. Vanligtvis brukar du vara rätt så velig, särskilt när det kommer till dina känslor. Nu tycks du äntligen veta vad du vill och den känslan trivs du med.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att hitta en ny vän. Dina gamla börjar ta slut eftersom du inte underhåller eran vänskap. Nu är du väldigt noga med att hitta en person som passar dig både vad det gäller humor och lojalitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra onsdag om du bara bjuder till lite. Mycket i din vardag handlar om att ge och ta. Balansen är viktig för att du ska trivas. Just nu skänker Mars dig massor av livsglädje och passion. En bra tid om du vill hitta kärleken.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir precis som du hoppats på. Du stöter samman med personer från det förflutna och det väcker starka känslor inom dig. Du inser att mycket i dina tankar har kretsat kring just den här onsdagen och de kommande dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagen lite som den kommer. Det verkar som om du är på semester, annars har du tagit semester mentalt. Det finns inget driv i ditt tecken just idag, men det finns en massa humor och glädje.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner lite dåligt samvete för att du glömt bort en vän. Egentligen handlar det inte så mycket om att glömma bort som att prioritera bort henne eftersom det finns annat som du tycker är viktigare i ditt liv just nu.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons