Torsdag 7/7

07 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska livfull torsdag där mycket kretsar kring ekonomin och kring ganska storslagna drömmar. Jupiter gör dig gränslös och du vågar tänka utanför dina vanliga ramar. Kvällen bjuder på lugn och ro.

Oxen 20/4-20/5

Du sliter hårt med saker som du måste göra, men du unnar dig också en hel del vila mellan varven. För dig är det viktigt att kunna koppla av för att kunna ladda och börja fokusera igen. Kvällen blir överraskande trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt tålamod tryter när det gäller en äldre släkting som behöver väldigt mycket hjälp. Du tyckeratt den här personen kunde fråga någon annan än dig för omväxling skull, men det är bara dig som hon vågar besvära.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du har men inte vad du får, så resonerar du idag och det gör dig lite feg. Du vågar inte ta ut svängarna ordentligt utan är försiktig istället. Under kvällen stöter du på en person som du inte sett på väldigt, väldigt länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att det inte hjälper att tjata, men ändå kan du inte låta bli. Det finns så mycket oro inom diig att det enda sättet att få bort den är att älta samma sak om och om igen. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du tränar hårt för att nå dina mål. När du väl satt upp en målbild så finns det inget som hindrar dig från att nå dit. Du har både energin och envisheten som krävs för att åstadkomma vad som helst. Ett samtal från en släkting kan bli lite chockerande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något förvirrande över dig idag. Det är som om du inte orkar fatta några beslut utan hela tiden ändrar dig eftersom du är rädd att missa något värdefullt. Under dagen inser du plötsligt vad det är du måste göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpionen gör vad som krävs av den idag och det kan vara något som du egentligen inte gillar att göra. Ibland har man inget val och du vet innerst inne att det här är det bästa som kan ske. Att släppa taget är aldrig lätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en massa olika förslag på aktiviteter den här torsdagen, men risken är att du bara bli passiv istället. Du har helt enkelt svårt att välja. Under kvällen får du vara med om en ganska unik upplevelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv, jobbig och fruktansvärt rolig torsdag. Ditt självförtroende är på topp och det känns som om det ligger en romans i luften. Du är väldigt attraherad av en person som känner lika dant för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn och behaglig torsdag. Du improviserar en hel del den här dagen och det mesta du tar dig för slår väl ut. Du kan även komma att stöta på en gammal bekant på eftermiddagen och det blir ett möte som väcker en massa minnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att bli tagen för givet och att din partner inte kan läsa dig. Du har en ganska egen humor som din partner inte alltid förstår till fullo. Som singel söker du en person med intelligens, integritet som gillar att vara med dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons