Fredag 8/7

08 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir festlig och lättsam. Du njuter av nuet och umgås gärna med vänner och familj. Det här är en dag som passar bra för spontana picknickar och liknande aktiviteter. Samla ihop ett gäng och låt alla ta med sig vad de själv vill äta.

Oxen 20/4-20/5

Under den här fredagen upptäcker du nya ställen och det ger dig inspiration. Det blir en rolig och omväxlande dag där du hela tiden tillåter dig att göra små utsvävningar. För den lyxälskande Oxen är sådana här dagar guld värda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Bli inte arg på din partner för att han eller hon kritiserar dig. Din partner vill bara ditt bästa och därför är han/hon ärlig mot dig. Under fredagskvällen är du verkligen laddad för fest eller någon rolig aktivitet. Det sista du vill är att sitta hemma och kura.

Kräftan 21/6-22/7

Det har varit en intensiv vecka och du är alldeles färdig. För dig passar det bra att ta det lugnt och njuta av den här fredagen utan att fundera så mycket på kommande vecka. Det blir en skön paus i vardagen där du ägnar dig åt en hobby som du inte har haft så mycket tid för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du så där charmerande som bara ett Lejon kan vara. Du skämtar, flirtar och kollrar fullkomligen bort din bekantskapskrets. Du kan få alla att göra som du vill men för ovanlighetens skull så utnyttjar du inte ditt övertag utan nöjer dig med att bara vara.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Det blir en bra dag där fokus ligger på att vara social och att undvika bråk. En släkting vill gärna smågräla, men du har flera bra knep att ta till för att inte trilla i den fällan.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en mängd olika aktiviteter så det gäller att du är utvilad. Den här dagen lär du dig massor av nya saker och det tycker du är både inspirerande och roligt. Under eftermiddagen och kvällen möter du kritik från en bekant som du egentligen inte gillar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska tråkig men kvällen blir lite roligare. Du möter människor som du tycker om och du får skratta en hel del. Du får också höra intressant skvaller, men du väljer att hålla låg profil och inte avslöja hur intresserad du egentligen är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och produktiv fredag där fokus ligger på att avsluta projekt. Det kan vara sista dagen inför semestern eller så vill du bara ligga bra till inför nästa vecka. Kvällen bjuder på festligheter och den blir alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drar dig undan eftersom du inte vill ha för mycket uppmärksamhet idag. Trots att du är lite avvaktande så lyckas en eller flera personer nästla sig in under din skyddsbarriär och får dig att öppna upp. Resultatet blir en magisk fredagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på att ett projekt inte bli så som du vill, samtidigt kan det här misslyckandet bli något positivt. Du får en ny, ännu bättre idé som du kan använda dig av i just den här situationen. Kvällen blir lagom romantisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är envis och det hjälper dig när du ska göra något som du tycker är lite obekvämt. Det handlar om att driva på dig själv så pass mycket att du går utanför din egen bekvämlighetszon och vågar visa lite mer av den du är.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons