Lördag 9/7

09 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vädrar en seger den här lördagen. Det handlar om en väldigt gammal tvist som inte kunnat lösas på många år, men nu tack vare en förändring så får du äntligen som du vill. Det här är något som du verkligen vill fira.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Egentligen handlar det mer om någon annan än dig själv, men du kan inte låta bli att glädjas med din vän eller släkting. Kvällen handlar om att slappna av och ha det bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket du vill hinna med den här lördagen att du känner dig stressad fast du egentligen borde varva ned och ta det lugnt istället. Under kvällen kan en diskussion beträffande pengar skapa en del sura miner hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket drömmar och stora visioner i ditt tecken just nu. Mycket handlar om vad du vill åstadkomma och hur du ska förverkliga dina idéer. Din partner tycker att du borde försöka att vara lite mer jordnära, men du håller inte med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och omväxlande lördag där du tillbringar så mycket tid som möjligt utomhus. Det här är din period på året och du passar på att njuta så fort solen tittar fram. Ett glömt sms kan ställa till problem den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är framåt och mer vågad än vanligt den här dagen. Du vill så gärna lyckas imponera på en person som har visat sig rätt så svårcharmad och du drar dig inte för att ta till extrema metoder för att nå dina mål.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lugnt och metodiskt över den här dagen. Du tar en sak i taget och undviker all form av stress. Ditt sätt att arbeta visar sig vara mer effektivt än när du jagar upp dig. Du får massor gjort. Kvällen bjuder på nöjen och skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en turbulent lördag. En dum sak som du gjort tidigare kommer i fatt dig och du tvingas att ta konsekvenserna av ditt agerande. Du är inte så stolt över dig själv, men det känns ändå skönt att ha hela den här saken utagerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är bra om du är så rak som möjligt mot en vän. Han eller hon tror att ni är närmare än ni är och du börjar irriterar dig på att personen ifråga inte kan läsa dina fina pikar. Hon eller han väljer att ignorera allt som inte är bra mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött, men mycket glad den här lördagen. Ett ytterst oväntat beröm får dig att stråla lite mer än vanligt. Du känner dig stark och oövervinnlig. Kvällen handlar om att ta kontakt med en vän för att boka ett möte.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en seg dag där du ägnar många timmar åt något som du tycker är ganska tråkigt. Det enda glädjande är att du faktiskt har belönats för allt ditt slit med goda nyheter. Kvällen blir mysig och familjär. Du planerar framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något ganska kaxigt över ditt tecken idag. Det är som om du inte kan låta bli att irritera vissa personer. Du är retsam och nyckfull. Under kvällen möter du en vän som väcker en hel del känslor hos dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons