Söndag 10/7

11 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en väldigt lugn och skön söndag där du äntligen får vila ut ordentligt. Alla pusselbitar faller på plats den här dagen och du njuter av att slippa oroa dig för framtiden. Ett litet bekymmer är ekonomin. En utgift blir högre än förväntat.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en mängd bra initiativ den här söndagen. Bland annat ägnar du sig åt kreativt skapande och det gör gott både för din själ och för ditt humör. En oväntad komplimang från en släkting gör dig extra glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite lurig just nu. Det är som om du inte kan låta bli att trilskas. Även när du håller med din partner går du emot bara för att. Det är Pluto som gör dig så här lömsk. Som tur är går den här influensen över ganska snabbt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en skön söndag där du gör så lite som möjligt. Det har varit så många olika projekt den senaste tiden att du glömt bort hur det är att bara ta det lugnt och njuta. Din partner är extra omtänksam och mysig idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lyssnar på skvaller och det är inte bra. Det slutar med att du blir arg och sårad för något som du tror att en vän har sagt. Sanningen är inte alls så som du uppfattar den. Det bästa är om du pratade direkt med din vän istället för om henne/honom.

Jungfru 23/8-22/9

Du är målmedveten och kaxig. Det finns få människor som kan fokusera lika mycket som en Jungfru med en vision. Idag börjar du bygga på framtiden. Du planerar och strukturerar inför hösten. Lite tidigt tycker vissa, väl genomtänkt tycker du.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något busigt och glatt i ditt tecken idag. Du skrattar mycket och du lyckas krångla dig ur alla möjliga komplicerade situationer med ett varmt leende och en ursäkt. Kvällen blir mysig. Du umgås med en vän som du ser alldeles för sällan.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är dags att be om ursäkt. Du vet att du betett dig illa och du är ledsen för det. Tyvärr är Skorpioner väldigt stolta och har svårt att erkänna ett misstag högt även om det vet med sig att de gjort fel.  Här står det mellan din stolthet och att förlora en bra vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du litar alldeles för mycket på en person som har svikigt dig tidigare. Du borde vara lite mer misstänksam av dig, men du tycker det är jobbigt att hela tiden undra vad det är din vän har i kikaren. Du väljer att vara lite naiv och godtrogen istället.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen vill du komma ut och träffa vänner. Oavsett om du ägnar dig åt en hobby eller är tvungen att arbeta så blir det en bra och rolig dag där fokus ligger på att skapa. Kvällen blir lite skvallrig, men trevlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att berätta sanningen för din vän. Du vet att han/hon kommer att bli besviken på dig och det gör att du försöker undvika personen ifråga hellre än att ta tjuren vid hornen. Det kan verka fegt, men just nu är du för trött för att orka med anklagelser och utbrott.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra söndag där du ägnar dig mycket åt hemmet. Du njuter av dina vänner och av kärleken. Som singel som känner du en saknad efter någon, men samtidigt så är det för mycket på gång i ditt liv för att du aktivt ska göra något åt situationen.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons