Måndag 11/7

11 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på flera roliga överraskningar. Du får höra saker om personer som plötsligt får dem att framstå i ett helt annat sken än tidigare. Vidare får du oväntat beröm från en chef eller bekant. Kvällen bjuder på trevlig underhållning och god mat.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv dag där du arbetar hårdare än du tänkt dig. Det handlar om något som du tycker är roligt och därför märker du inte hur timmarna flyger iväg. I vilket fall som helst är du nöjd med resultatet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar ganska länge innan du avslöjar en hemlighet för en vän. Han eller hon har visat sig rätt så opålitlig tidigare så därför är du osäker på vad du vågar säga. Under eftermiddagen kan en fråga som rörpengar bli a aktuell igen.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör av med onödigt mycket pengar just nu. Det handlar om småsummer som du egentligen skulle kunna undvika om du bara planerade lite bättre. Mycket rör snabbmat och nödlösningar som medicin på pressbyrån och taxiresor istället för att gå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något muntert och sorglöst över ditt tecken just nu. Du njuter i fulla drag oavsett om du är ledig eller om du arbetar. Du skojar mycket både med dina vänner och med människor som du aldrig mött tidigare. Din charm är svår att stå emot.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intressant start på veckan. Saker som du tog för givet innan helgen är plötsligt inte lika bergsäkra längre. Du inser att mycket förändras i ditt liv utan att du kan påverka det och det gör dig illa till mods. Jungfrun ogillar all form av förändring.

Vågen 23/9-22/1

Du vinner på att räkna på dina utgifter. Just nu finns det inte så mycket intäkter som utlägg så det gäller att hålla koll innan ekonomin skenar iväg. Semestern är en tid då du vill unna dig saker utan att behöva tänka på pengar, men det kan du inte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har trasslat in dig i känslor som du inte rår över. Du trodde att den här sommaren skulle bli enkel, skön och lagom passionerad. Istället så har du börjat känna starkt för en person som du inte vill vara intresserad av medan den person som du hade tänkt tillbringa sommaren med inte intresserar dig alls.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Våga för att vinna är din måtto just nu. Genom att ta risker så inser du att du faktiskt kommer närmare dina mål. En vän tipsar dig om något som kan ge en hel del extra pengar. Här gäller det att smida medan järnet är varmt. Imorgon kan det vara försent.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du inte kommer att få som du vill i ett visst sammanhang så det är lika bra du släpper den här tanken och se dig om efter andra godtagbara lösningar. Ditt största problem är att du är så envis att du vägrar ge upp även om du vet att det är kört.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom intensiv. Du kombinerar arbete med nöjen och du unnar dig lite guldkant på tillvaron. Under dagen får du problem med en bekant eller granne som hela tiden vill lägga sig i det du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har gått in i ett lugnare tempo där du kan passa på att njuta av vardagen eller semestern. Du ställer väldigt få eller inga krav på dig själv och det tycker du är skönt. Du tillåter dig att ta dagen som den kommer utan att tänka framåt.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons