Tisdag 12/7

12 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om valfrihet. Stora planeter påverkar dig just nu och gör dig mer öppen för nya idéer och andra tankar. Under dagen möter du människor som inspirerar dig att våga ta steget som du så länge tvekat att ta.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv tisdag där du varierar hårt arbete med välförtjänta pauser och lite världslig njutning. Under eftermiddag får du beröm för ditt hårda slit och det lyfter hela den här dagen. Kvällen handlar om arr kompromissa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på gång. Det finns egentligen inget som kan stoppa dina vilda, men ibland genialiska idéer. Det enda som kan hända är att din energi sinar och att du står med en massa halvfärdiga projekt som du inte vill eller orkar avsluta.

Kräftan 21/6-22/7

Du uppkäftig och allmänt jobbig att ha att göra med vilket får dig att må riktigt bra. Du njuter av att provocera, särskilt människor som du tycker om. En person är i dina tankar mest hela tiden, men som singel har du svårt att göra något åt situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tillåter dig att drömma om framtiden. En vän eller chef har gett dig små vinkar den senaste tiden så du tror att det finns saker att hoppas på. Förlora inte nuet för drömmen om framtiden. Den här sommaren bjuder på många underbara stunder för dig att at till vara på.

Jungfru 23/8-22/9

Du råkar ut för både ett och annat idag vilket kan vara frustrerande och irriterande på samma gång. Det finns en mängd små indicier i ditt horoskop som pekar på oro, mindre hinder och svårigheter att påverka din situation. Här gäller det bara att rida ut stormen för den är kortvarig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och omväxlande tisdag där frisk luft och en hel del motion står på agendan. Du rör dig gärna ute i naturen om du har möjlighet. Du mår som bäst när du får njuta av stillheten i skogen. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket vilja och massor av bra idéer i ditt horoskop. Ta till var på den här stunden och tillåt dig att experimentera lite. Under sommaren ställs det mindre krav på dig än annars så det här är din tid att växa och utvecklas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en livfull och omväxlande tisdag som bjuder på äventyr och kamp. Du lyckas med något som du inte trodde om dig själv och det gör dig stolt. En efterhängsen vän börjar gå dig lite på nerverna. Våga säg ifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kräver väldigt lite just nu. Får du bara rikligt med mat och vila mår du hur bra som helst. En person i din närhet tycks irritera sig på allt du säger och allt du gör. Det bästa är att hålla sig undan en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en sak i taget och stressar verkligen inte. Oavsett om du arbetar eller är ledig så tar du tag i mindre projekt och betar av dem i en behaglig takt. Du tycker det är extra roligt om du får vara lite kreativ den här tisdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska intensiv tisdag där du fokuserar på att avsluta olika projekt. Du vill inte stressa utan föredrar att arbeta över istället. Något i hemmet behöver fixas och det kostar mer och tar mer tid än du planerat.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons