Onsdag 13/7

13 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om att kriga för det du tror på. Inget kommer gratis utan du måste argumentera för varje steg på vägen. På eftermiddagen kan ett gott råd få dig att spara timmar av hårt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period där du har hur mycket energi som helst. Kreativiteten flödar genom ditt tecken och du skapar underverk utan att ens anstränga dig. Kvällen handlar om trevligt sällskap och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något envist i ditt tecken. Du vill verkligen inte vika från den väg som du val. Under den här onsdagen dyker det upp bra lösningar på knepiga problem. Det är bara att tacka och ta emot. Kvällen bjuder på en lärorik och rolig erfarenhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra men ganska stillsam dag. Du unnar dig att ta det lugnt och bara vara. Efter en ganska jobbig period med många krav från omgivningen så unnar du sig att njuta av nuet och slippa fundera så mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns dagar när du bör ta dig ton och dagar som det är bättre att inte säga så mycket. Idag är en sådan dag så det bästa är att bara iaktta omgivningen och hålla låg profil. Jupiter hjälper dig att analyser din omgivnings tankar och känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är otroligt nyfiken av dig och du vill veta allt om alla. Tyvärr är inte din vän så meddelsam av sig. Du får dra ut varje ord ur honom/henne. Prova med tekniken att då och då smyga in en fråga som intresserar dig. Om det blir för mycket på en gång så kommer han/hon slå bakut.

Vågen 23/9-22/10

Du unnar dig verkligen olika sorters lyx idag. Oavsett om det är i form av godis, mat eller något fint till hemmet så känner du att du verkligen förtjänar det här. Under kvällen möts du av en ny form flirtande. Du blir både förvirrad och smickrad på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och omväxlande. Du undviker omsorgsfullt vissa personer eftersom du vet att ett sådant möte kommer att ställa krav på dig och det orkar du inte med. Du snubblar över bilder på en person som du inte träffat på ett tag och inser hur mycket du saknar honom/henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en katastrof dag då nästan allt går snett. Som tur är finns det så mycket positiv energi i ditt tecken att du tar det mesta med en nypa salt. Du vet att saker måste gå fel för att du ska kunna hitta en bättre och smartare lösning på problemet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar ganska lugnt. Du har fokus inställt på en del projekt som du vill hinna med. Plötsligt ändras allt av att en vän höra av sig och vill få med dig på något som du tycket verkar både spännande och utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en vän för att han inte kan uttrycka sig mer pedagogiskt när han pratar med barn eller unga personer. Den här vännen har en förmåga att säga saker på fel sätt och det gör många unga upprörda. Lär din vän hur han/hon bör bete sig i den typen av sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en frustration i ditt tecken. Allt som du planerar går fel, men det kommer ändå att bli rätt till slut. Du kommer att inse att det är dina planer som det är fel på och att du får en knuff av ödet i rätt riktning så att du spar både tid och pengar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons