Torsdag 14/7

14 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget att tveka inför. Ge järnet nu när du fått chansen att bevisa vad du går för. Som pionjär gillar Väduren att ta ledningen i alla sammanhang. Du visar gärna upp din kompetens, nu är det din tur att vara stjärnan.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget som du älskar lika mycket som att få vara kreativ. När du låter din fantasi och din skaparlust fåväxa så utvecklas. Torsdagen handlar om olika projekt som du vill få gjorda genom att använda fantasi och lite galna idéer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att glömma bort vad det är du håller på med just nu. Du försvinner i dina tankar och drömmer dig bort. Tvillingarna kan vara väldigt drömmande, särskilt när de påverkas av Månen så som du gör nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det finn något kallt och oförlåtligt över dig just. Din vän vill att ni ska bli vänner igen, men för dig är det försent. Han eller hon har gjort för många dumheter för att du ska kunna acceptera dem, nu vill du bara gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra torsdag där du ägnar dig åt dina favoritsysslor. Du arbetar kanske inte så fort, men du lägger ned mycket kärlek och omsorg i det du gör. Eftermiddagen bjuder på en hel del intriger. Du blir åskådare till en riktigt spektakulär scen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir lite på vinst och förlust idag. Du satsar för att du måste, men upptäcker i processen att du faktiskt får mer ut av dagen när du ger lite mer än du tänkt dig. På kvällen är du väldigt nöjd med dig själv och unnar dig något extra fint.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra torsdag om du bara håller hårt i plånboken. Du har inte råd med en massa extra utgifter just nu, samtidigt så kan du inte låta bli att frestar av alla möjliga spontanköp. Håll dig borta från affärerna.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är mycket passion i ditt tecken just nu. Mycket kretsar kring heta känslor och ägandebegär snarare än öm kärlek. Du har svårt att kontrollera dig och du blir svartsjuk fast du vet att du inte har några krav att ställa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är charmig, lite retfull och precis lagom självsäker för att locka många beundrare till din sida. Du gillar uppmärksamheten och har inget emot att flirta lite, men när det kommer till kärlek är du lojal mot din partner eller ganska ointresserad av förhållanden just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig och familjär torsdag som avslutas med fest eller liknande. Du njuter av den här dagen, busar och har skoj. Ett oväntat samtal från en kollega får dig att le lite extra den under kvällen. Det blir härligt och lite tokigt på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa saker på gång och det blir lätt att du drar i olika trådar och lämnar många saker halvfärdiga. Det bästa är om du betar av en sak i taget och inte börjar med något nytt innan du är klar med ditt första projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Ett litet hinder skapar en del irritation. Det här är något som du inte räknat med och det förstör din noggrant uppgjord tidsplan. Försök att ta dagen lite som den kommer. Det kommer att gå bättre om du är flexibel och öppen för förslag.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons