Fredag 15/7

15 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland måste du förlåta för att kunna gå vidare i livet. Som det är nu ältar du en gammal oförrätt som du egentligen borde ha glömt för länge sedan för din egen skull. Kvällen blir rolig och dina drömmar förverkligas.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något nytt och annorlunda över dig. Du har insett att för att växa och utvecklas så måste du tänka på dina egna behov och inte bara sätta andra i första rummet. Under den här kvällen får du höra något som värmer in i själen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är spontan och lycklig. Du tillåter dig att göra saker som du inte har tid med i vanliga fall. Genom att våga chansa så vinner du fördelar. Du är modigare, gladare än du brukar vara. Solen och ljuset ger ditt tecken massor av energi.

Kräftan 21/6-22/7

Idag förhalar du bara något som du tycker är tråkigt. Egentligen handlar det om att du, trots att du vet att du inte kan komma undan, försöker att skjuta upp allt som du tycker är jobbigt så länge du bara kan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en komplicerad lögn som får dig på fall idag. Det börjar som en vit liten osanning, men när du blir pressad så ökar den lavinartat och du trasslar in dig i en massa halvsanningar och nödlögner. Det hade varit enklare att säga som det var från början.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir lite konstigt när du försöker ordna en spontan date idag. Olika missförstånd leder till att allt blir inställt, men det visar sig bli nästan bättre eftersom då får du tid att ägna dig åt en hobby som du sällan har tid med.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en del att göra på förmiddagen, men efter lunch dör det mesta ut och du har svårt att fördriva tiden. Här gäller det att vara lite spontan och påhittig. Du har haft planer på att verkställa en idé under en tid, men det är först nu som du har den möjligheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Kärleken är passionerad, svindlande och jättejobbig, i alla fall för nyförälskade Skorpioner. Egentligen handlar det mest om din egen osäkerhet. Du tvivlar på att din lycka kommer att hålla fast det inte finns några bevis för den teorin.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska annorlunda dag där du tar mod till dig och talar ur hjärtat. Du brukar inte vara så här rätt fram, men idag känner du att du inte har något val. Kvällen handlar om fest och om dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att förstå varför alla blir så upprörda bara för att du säger vad du känner. Du är Stenbock och Stenbockar är inte särskilt diplomatiskt lagda, däremot är de väldigt rättfram. Idag får din omgivning smaka på den sidan av din personlighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite förvånad när din partner plötsligt gör lite som hon/han själv vill. Hon/han brukar ofta anpassa sig efter dig men idag så blir det inte alls så som du tänkt dig. Kvällen handlar om att ha en öppen dialog och att våga säga vad du tycker och tänker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvekar in i det sista om du fattat rätt beslut, men du inser att du faktiskt inte kan göra så mycket åt situationen så det är bara att acceptera ditt beslut och göra det bästa av de förutsättningar som du har. Du inser att det är skönt att inte kunna se tillbaka utan bara kunna blicka framåt.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons