Lördag 16/7

16 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir möjligheternas dag. Du har chansen att testa på olika intressanta och lite äventyrliga aktiviteter. Som Vädur säger du sällan nej till någon form av utmaning. Kvällen bjuder på fest och massor av skratt.

Oxen 20/4-20/5

Visst vill du men det är inte säkert du hinner följa med en vän som föreslår något fullständigt oväntat, impulsivt och lite galet idag. Du måste stuva om i dina planer rejält om du ska kunna släppa allt och följa med din kompis på äventyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar in i det längsta om du ska visa din svaghet eller om du ska vara stark fast du helst av allt vill bryta ihop. Hela saken gäller något som du egentligen inte kan påverka och det är det som gör dig så upprörd och frustrerad. Under kvällen lyckas en vän trösta dig och få dig att tänka positivt igen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lekfull och rolig lördag där fokus ligger utomhus. Du umgås gärna med barn och djur den här dagen. Det blir många glada skratt och en del överraskningar. Ett samtal som rör jobbet kan ge dig lite dåligt samvete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara bäst innebär inte alltid att vara den som vinner. Den som vinner är bara den bäste just då, men det innebär att du fortfarande kan vara bättre om man lägger ihop alla samlade prestationer. Tänk på det när du förlorar en tävling eller vadslagning idag.

Jungfru 23/8-22/9

Var försiktig med vad du önskar dig, din önskan kan gå i uppfyllelse. Oftast är drömmen mer behaglig än verkligheten eftersom man sållar bort allt som finns runt omkring i sin dröm, men det går inte i realiteten.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en munter dag och en trevlig kväll. Du umgås mycket med vänner och Venus placering gör dig ovanligt social. Under dagen får du möjlighet att visa någon som du står när precis hur mycket han eller hon betyder för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska lat och skön lördag. Du undviker all form av hårt arbete och ägnar dig gärna åt att njuta av nuet och umgås med familj och vänner. Kvällen går i samma spår som dagen. Det händer inte så mycket, men det tycker du är skönt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din livliga fantasi får dig att inbilla dig saker som inte är helt sanna. Du övertolkar och misstolkar signaler vilket kan komplicera till en relation som du har, Prova medlite hederlig rättframhet istället, du kommer inse hur mycket enklare det är.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön dag och en lite festligare kväll. Du njuter av att småpyssla i hemmet under stora delar av dagen och på kvällen ska du bort. En gammal flirt vaknar till liv när du springer på en person som du inte sett på väldigt länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill göra många olika saker på samma gång, men du måste inse att din tid är begränsad. Du hinner inte med allt som du planerat den här lördagen utan du måste börja prioritera. Kvällen blir trevlig, men du är väldigt trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker ett rykte som du får höra och ju mer du nystar i den här historien ju intressantare blir det. Här gäller det att inte ha förutfattade meningar för då kan du missa hela poängen. Det finns flera lager av intriger som är värda att ta en närmare titt på.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons