Söndag 17/7

17 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig söndag att se fram emot. Du njuter av att vara ledig och inte ha så många projekt på gång. Det finns en liten risk att du blir lite handlingsförlamad den här dagen, då du egentligen kan göra vad du vill. Risken att du inte ens stiger upp ur sängen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om någon annan än dig själv. Det finns en person som du hjälper väldigt mycket just nu genom att lyssna, komma med råd och rent fysiskt hjälpa med diverse småuppgifter. Han eller hon är stressad inför kommande vecka av någon anledning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket humor och energi den här söndagen. Mars ger dig en massa drivkraft framåt så det är en bra dag om du vill starta upp tidsödande projekt. En släkting har allvarliga problem som han eller hon vill ventilera med dig. Som du är finns det en lösning på problematiken.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och omväxlande söndag där du ser till att hålla igång ordentligt. Om du utövar någon idrott så går det en hel del tid till den, annars är det mest utomhusaktiviteter så som skogspromenader, bärplockning eller shoppingrunda som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Visst har du både humor och självironi när du vill och idag visar du prov på båda. Du bjuder på dig själv när du gör bort dig och ditt beteende får vissa människor att lyfta på ögonbrynen en smula, men i de flesta fal väcker ditt agerande respekt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte kommer få rätt i en diskussion med din partner så det smartaste vore att ge upp, men din envishet tvingar dig att fortsätta argumentera fast du vet att det är hopplöst. Försök att använda din envishet till något vettigare som att avsluta ett av alla projekt som du har liggande.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du måste planera och strukturera ditt liv lite bättre. Den här söndagen är väldigt lugn så det är en bra dag att skriva listor, fundera över hösten och kanske ta en titt på lite nya boendeformer eller ett nytt jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att förlåta en vän som betett sig illa. Skorpioner kan vara förvånansvärt långsinta, även om du inte medger det själv. Idag inser du att den här missen är preskriberad och att det är dags att inte bara förlåta din vän med ord, utan att förlåta henne i ditt hjärta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undviker en person som ger dig lite för mycket uppmärksamhet. Du vet att du kanske har varit lite för vänlig, på gränsen till flirtig med den här personen men nu kommer du ihåg varför du brukar hålla ett avstånd till honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen går väldigt fort. Du har en mängd olika saker som du vill göra, men du har en förmåga att börja lite här och lite där vilket inte ger någon riktig struktur i ditt arbete. Skriv listor och pricka av det du vill få gjort så att du inte missar något.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn söndag där du fokuserar på ett projekt som du tycker är både lite svårt och väldigt roligt på samma gång. Du vill verkligen få ordning på det här projektet innan söndagen är slut. Kvällen bjuder på verkligt hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa dina vänner ditt senaste projekt, tänk bara på att inte kräva att de ska delta i det. Dina vänner har fullt upp på sitt håll och hur entusiastiska de än verkar så vill de avsluta dina egna projekt innan de kan hjälpa dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons