Måndag 18/7

18 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv måndag där du lägger fokus på detaljer. Du har egentligen aldrig varit en person som gillar att arbeta med småsaker, du föredrar det stora sammanhangen istället. Kvällen bjuder på trevliga möten och nya bekantskaper.

Oxen 20/4-20/5

Din envishet får dig att utvecklas i både stort och smått. Du ger inte upp en när det går trögt utan strävar vidare ändå. Den här måndagen får du ett oväntat beröm som värmer ända in i själen. På kvällen vill du överraska en vän med lite extra omtanke.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går in för att satsa stort idag. Oavsett om du tar din an en utmaning eller bara ägnar dig åt turistande så går du in i det med hela ditt hjärta. På kvällen letar du information om en vän som du hört har lyckats i något sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv måndag där du känner att du inte riktigt hänger med i det tempot som förväntas av dig. Du är nervös av olika anledningar och det gör att du inte presterar lika jämt som du brukar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och varierande måndag där du lägger fokus på att upptäcka nya saker. Du tycker det är roligt och intressant att se och höra om andra personers upplevelser och du delar gärna med dig av dina egna erfarenheter.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inga begränsningar idag. Du kan lyckas med det mesta om du bara tar steget fullt. Du har god fantasi tack vare Månen och den hjälper dig att utforska nya områden. Kvällen kan bjuda på romantik för förälskade Jungfruar.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på en vän för att hon backar i sista minuten. Hon har en god anledning om du bara tar dig tid och lyssnar på vad hon har att säga. Ibland blir du arg lite väl fort och då dömer du utan att ha alla fakta.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att säga ja snarare än att säga nej. Du är rädd för att bli sårad och då backar du istället för att ta för dig. Kvällen bjuder på en hel del trevligt umgänge med en eller flera av dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar mycket över en person som visar sig vara lite annorlunda mot vad du trodde från början. Du tycker att hans/hennes beteende är konstigt, men samtidigt tycker du att personen ifråga är intressant och stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir spännande på många sätt. Den inleds som en lång väntan på något, men ju längre dagen går ju roligare blir det. Du upplever nya miljöer, roliga och dråpliga situationer men framförallt så vinner du nya vänner för livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir en blandning av arbete, en mindre utflykt och en del planering inför framtiden. Det blir en trevlig och varierande dag där fokus ligger på en spännande men rätt så segdraget projekt. Kvällen blir överraskande trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drömmer dig bort idag och det verkar som om din dröm påverkar din verklighet. Du är inte lika fokuserad som du brukar vara. Är du förälskad så är det kärlek som upptar dina tankar. På kvällen vill du ut och röra på dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons