Tisdag 19/7

19 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under inledningen på tisdagen glömmer du något viktigt och det kommer sedan att spegla sig under dagen. Det kan vara ett möte, en sak eller ett löfte. Oavsett vad det är så gäller det att inte fixera sig vid problemet utan att hitta en lösning istället.

Oxen 20/4-20/5

Du har en trevlig och väldigt stillsam tisdag att se fram emot. Du njuter av lugnet samtidigt som det mellan varven kan bli lite enformigt. Har du möjlighet passar dagen utmärkt att ägna sig åt en hobby eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en impuls att göra något galet idag. När du först kommer på din idé tycker alla dina vänner att den låter vansinnig, men ju mer ni funderar över den desto mer genomförbar verkar den. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Du riskerar att vara tvungen att ljuga idag och det gillar du inte alls. Det är en yngre släkting eller en vän som har försatt dig i den här jobbiga situationen. Försök undvika samtalsämnet om möjligt eller var så vag du kan i annat fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska mysig dag även om du verkar gå på halvfart. Du har svårt att motivera dig att göra något alls den här dagen. Du föredrar hängmattan och en bra bok om du får välja. Jobbar du så är du inte särskilt effektiv, men din charm är det inget fel på.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något mjukt och förlåtande över ditt tecken idag. Det är som om du har lagt Jungfruns långsinthet och envishet åt sidan för en mjukare och mer följsam personlighet. Det är en kombination av Venus och Jupiter som ge dig den här mjukheten.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt bra på att svara tillbaka idag. Om någon kritiserar dig så hugger du snabbare än en kobra. Vanligtvis brukar du inte vara så försvarsbenägen, men inflytandet från Eld gör dig mer aggressiv än vanligt. På kvällen kan ett samtal få dig att dra på smilbanden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig dag där du njuter av nuet. Om du bara lyckas undvika en grälsjuk släkting kan inget förstöra din tisdag. Har du ett förhållande ska du, om möjligt, spendera din dag med din älskade. Som singel är det fest och vänner som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att lyssna en vän som fortsätter att älta en gammal oförrätt trots ditt uppenbara ointresse. Den här personen är inte så duktig på att förstå fina vinkar så du måst vara lite tydligare med din åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte alls vad du föreställt att den skulle bli. På många sätt blir den både bättre, mer spännande och mer romantisk än du trodde var möjligt. Du hittar nya vänner och ny grupperingar som du verkligen stormtrivs med. Någon som tycker du är söt vill ha din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något drömmande över ditt tecken idag. Du låter händerna arbeta men tankarna vandrar fritt. Det blir en ganska jobbig förmiddag, fast efter lunch slappnar du av och går in i ett Carpe Diem tillstånd istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lång och ganska tråkig tisdag inledningsvis. Oavsett vad det är du pysslar med så är det inget som du tycker är särskilt roligt. När du äntligen är klar med dina måsten så skämmer du bort dig själv ordentligt för det tycker du att du är värd.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons