Onsdag 20/7

20 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du funderar inte så mycket idag utan det är handling som gäller. Oavsett om du är utomlands, jobbar eller bara hemma så ser du till att fylla din dag med olika aktiviteter. Har du möjlighet är du utomhus så mycket som du kan. Solen ger dig massor av energi just nu.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga men i ditt tecken idag, du vill inte fundera och analysera så mycket utan du försöker att vara i nuet. Det blir en bra dag där du blandar en hel del arbete med nöjen. På kvällen ägnar du dig gärna åt hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte allt för försiktig när du lägger fram ett förslag. Är du för vag kan hela din idé falla på det. Du måste visa att du har kött på benen och visa att du tror på din idé. Under eftermiddagen ska du undvika att blanda dig i ett bråk mellan två kollegor/vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på onsdagen. Du har planer för den här dagen och det mesta verkar gå din väg. På kvällen får du chansen att umgås med en äldre släkting eller vän. Ni har inte så mycket tillfällen att ses nu för tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något ungdomligt över ditt tecken oavsett din ålder. Du är busig, impulsiv och flirtig. Oavsett om du flirtar på riktigt eller om det bara är ditt sätt mot de flesta så är du svår att säga nej till. Din charm blir starkare och starkare fram till fullmånen.

Jungfru 23/8-22/9

Du trollar för att få fram pengar till en investering du vill göra. Om det inte hade varit så oerhört viktigt för dig så hade du inte riktigt orkat jobbat så hårt för att hela det här projektet ska gå i lås. Nu är du nära ditt mål, men det fattas fortfarande en del pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli lite grinig idag. Det finns inte så mycket att irritera sig på i din omgivning, men du lyckas ändå haka upp dig på små detaljer. Det handlar om Plutos position och Mars inflytande över ditt tecken. Försök att tänka positivt, det är det bästa motgiftet mot den här påverkan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar över en person som du inte har så mycket kontakt med just nu. På något sätt så nästlar han/hon sig in i dina tankar och får dig att blir irriterad på att du inte kan släppa personen ifråga. Det finns för mycket mellan er för att det ska vara över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är positiv och framåt idag. Du skämtar och går på, men tänk på att det inte är alla som förstår sig på din humor eller ens uppskattar den. Om du stöter på en person som blir förolämpad är det bara att be om ursäkt och backa. Försök inte förklara dig, för du blir det bara ännu värre.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt intressant. Du möter en massa nya människor i nya miljöer och det är svårt för dig att hinna smälta alla intryck. Det bästa du kan göra är att insupa atmosfären, finnas i nuet och spara analyserna till kvällen, om du ens har tid för dem då. Det verkar bli en ganska lång och intensiv kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker lite olika alternativ idag. Det kan handla om allt från att planera en mer omfattande investering till mindre utflykter och hemmaprojekt. På kvällen vill du skämma bort någon du tycker om med god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra onsdag för din del. Det finns romantik, hemmamys och en hel del roliga upplevelser att se fram emot den här dagen. Du njuter av att vara uppskattad och omhuldad. Som singel hänger du dig gärna åt att dagdrömma om kärleken.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons