Torsdag 21/7

21 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fin torsdag där du får härliga komplimanger och oväntade besök. Är du ledig är du mer fri att vara impulsiv. Ta dagen lite som den kommer och tillåt dig att inte planera så mycket för en gångs skull. Din natur mår bra av den här typen av frihet.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en blandning av nytta och nöje. På dagen avslutar du en del projekt i hemmet eller på jobbet. Du vill få ordning på allt så att du kan släppa så mycket som möjligt under helgen. Kvällen handlar om att förbereda en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du glömmer bort en vän idag och det sårar honom/henne. Egentligen är det bara ett samtal eller ett sms som du ringa/skicka. Du hinner inte med det du lovat eller så prioriterar du bort det eftersom det inte är så viktigt för dig. Din vän förstår inte alls din ståndpunkt utan känner sig bortglömd.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna visa dina vänner precis hur rolig och intelligent du kan vara. Just nu så får du massor av positivt inflytande från din egen Härskarplanet Månen vilket gör dig ovanligt säljande och charmig. Har du planer för torsdagen så kan de komma att ändras.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är fundersam idag. Du vill så gärna få dina projekt att gå ihop, men det fungerar inte riktigt så som du vill att det ska göra. Egentligen vore det bästa att börja om från början. Du kommer snabbt på hur du ska ändra en liten detalj för att få allt att bli smidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt övertygande idag. Det finns en person som du vill ha på din sida och då tänker du inte ge dig förrän han eller hon helt håller med dig. När du vill är du vältalig och pådrivande vilket gör det svårt för din vän att säga nej.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite glad och irriterad på samma gång idag. En person som tycker mer om dig än tvärtom gör något väldigt gulligt för din skull. Visst blir du smickrad, men på samma gång så känner du dig lite inträngd i ett hörn.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Är du det kan en av dina hemligaste drömmar gå i uppfyllelse. Det handlar om en person som du vill komma närmare men som är fullkomligt immun för din charm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser till dina egen intressen idag och det kanske inte är så bra eftersom någon har ögonen på dig och å ditt uppförande. Du måste vara lite mer korrekt om du inte ska få en verbal tillrättavisning. Kvällen blir trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en väldigt varierande dag. Det finns spänning, förväntan, ett stråk av tävling och en hel del tid där det inte händer någonting. Under delar av dagen vill du gå in i dig själv och vara ifred. Det går inte särskilt bra eftersom du tycks vara väldigt eftertraktad just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen blir du förvånad när du möter en person som faktiskt ser dig mer än du är van att bli sedd. Plötsligt får du en intensiv uppmärksamhet och det kan vara både smickrande och lite jobbigt beroende på vad du själv känner för den här personen.

Fiskarna 19/2-20/.3

Det finns ingen anledning att tro att du ska hinna med ens hälften av dina planer idag. Du är en sann tidsoptimist som tror att allt du startar upp kommer ta en kvart att genomföra. Du räknar aldrig med förseningar, samtal eller oväntade besök i dina marginaler.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons