Fredag 22/7

22 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att tänka fel, men det blir ändå rätt. Dels beror det på att du har marginalerna och turen på din sida, och dels beror det på din positiva energi som du tillför i alla projekt. Du kan helt enkelt inte se dig själv som en som misslyckas.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir roliga, annorlunda, uttröttande, nervös och glädjande. Det finns massor av bra saker som händer den här dagen och på kvällen finns det något du verkligen tycker är värt att fira. Du njuter verkligen från morgon till kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lite konstig dag, fast på ett bra sätt. Förutsättningarna ändra hastigt och det gäller att vara flexibel och hänga med i svängarna. Under eftermiddagen kan en unik chans att tjäna pengar plötsligt dyka upp.

Kräftan 21/6-22/7

Lugnet forsätter att sprida sig över ditt tecken och du är väldigt harmonisk just nu. Småkonflikter kan blossa upp, då främst beroende på Mars position, men annars leker livet och du njuter av sommaren. Kvällen handlar om att träffa en väldigt speciell person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på en släkting för att han eller hon inte tar hand om sig själv så som han eller hon borde göra. Du tycker att personen ifråga slarvar med sin hälsa och det gör dig både orolig och arg. Försök resonera med personen ifråga. Visa hur mycket du bryr dig om honom/henne.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant fredag full av utmaningar. Oavsett om du ägnar dig åt jobbet, klättrar i berg, är på resa eller konfronterar ovanligt envist ogräs på tomten så bjuder den här dagen på tufft motstånd, många skratt och en del intressanta möten.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lite nervöst över den här dagen. Du har svårt att fokusera på nuet, dina tankar vandrar ständigt iväg. Här måste du hitta ett sätt att hålla dina känslor i schack. Som det ser ut för stunden kan du ändå inte påverka din närmaste framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Att vara i farten har blivit något av ditt signum. Du har ständigt något nytt projekt på gång, nya vänner att träffa och nya länder att besöka. Därför blir den här dagen en stark kontrast i ditt liv, du väljer verkligen att göra så lite som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du stressad och det kan hända att du säger fel saker till fel person. När du uppjagad tenderar det att hoppa grodor ur munnen på dig och det är aldrig bra. Därför är det bättre om du försöker stressa ned genom lugnande övningar som meditation.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om något stort för din del. Det finns en spänning och en förväntan i luften. Du har svårt att sitta still, men som tur är finns det människor som älskar dig omkring dig och som kan få dig att tänka på annat. Kvällen blir magisk och kanske mer romantisk än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt lugn idag. Du tar en utmaning i taget utan att fundera så mycket över det. Det går kanske inte så som du tänkt dig, men du blir väldigt positivt överraskad av någon annans prestation den här dagen. Kvällen handlar om att ha trevligt och att må bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar mycket över flera olika saker som är svåra att få information om. Det är ett ständigt sökande och luskande den här dagen för att får fram det du vill veta. Kvällen blir rolig och social. Du umgås med vänner, gärna på en spontanpicknick eller något liknande.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons