Lördag 23/7

23 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var inte arg på något som du ändå inte kan förändra. Du behöver din energi till att njuta av sommaren och må bra istället. För dig är det lite av en läxa att kunna acceptera din situation, skaka på axlarna och gå vidare.

Oxen 20/4-20/5

Idag gäller det något stort, om inte för egen del så för någon annans. Du kan inte göra så mycket mer än att finnas där i dina tankar och om möjligt stötta med ord positiv energi. Efter lunch får du ett glädjande besked som sätter guldkant på den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att reta upp din partner idag. Du säger och gör saker på fel sätt enligt honom/henne. Ta inte åt dig, den är din partner som lättretad, det är inte dig det är fel på. Håll dig undan och fortsätt att ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du känner och det är massor. Du kan inte stänga av dina känslor trots att du försöker. När du äntligen tror att du lyckas finns det något litet som påminner dig om dem igen. Varför inte acceptera hur du känner istället för att hela tiden motarbeta ditt hjärta?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får vara envis idag. Det är nästa ett måste att du inte ger upp om du ska ta dig igenom alla utmaningar som du tagit på dig. Hämta energi från jord. Där finns det tillräckligt med envetenhet och målinriktning för att hjälpa dig ett stort steg i rätt riktning.

Jungfru 23/8-22/9

Du som alltid har kontroll har plötsligt gjort av med lite mer pengar än du har råd med. Du inser att det kanske inte är det bästa sättet att hantera din ekonomi på, men du brukar ha en reserv för sommaren eftersom du vet att du blir rätt så köpglad den här tiden på året.

Vågen 23/9-22/10

Carpe Diem, fånga dagen. Du njuter av sommaren och unnar dig det bästa. Det finns njutning, harmoni och en hel del massa skratt i ditt horoskop just nu. Solen ger dig massor av positiv energi, särskilt om du är utomhus en hel del.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du väldigt stingslig av dig. Det har att göra med Plutos position så det är lika bra att du accepterar det och försöker undvika situationer som du på förhand vet kan irritera dig. Kvällen blir livlig och händelserik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bitar på naglarna idag. Du vet precis varför du är så stressad, men det finns inte så mycket du kan göra åt situationen mer än att avvakta och invänta besked. Eftermiddagen blir trevlig och kvällen blir riktigt lyckad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir allt som du drömt om och lite till. Du kan äntligen slappna av och njuta av situationen. Det finns något värt att fira idag och du känner en härlig glädje både för din egen och för andra personers skull. Kvällen blir rolig, omtumlande och överraskande på många sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket nöjd den här lördagen. Allt går enligt dina planer och du mår toppen. Oavsett om du är aktiv eller passiv idag så njuter du av stämningen, människorna omkring dig och det faktum att du faktiskt får uppleva något speciellt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen blir mysig och romantisk. Det finns massor av romantik både för förälskade Fiskar och för Fiskar som drömmer om kärleken. Om du bara tar ett litet steg kommer du få en fin respons på ditt initiativ.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons