Söndag 24/7

24 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en riktigt bra start på den här söndagen. Det handlar om ett glädjande besked och en överraskande nyhet. Resten av dagen blir loj, gemytlig och underbar. Kvällen bjuder på trevlig stämning med romantiska inslag.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen som den kommer. Det har varit många känslor de senaste dagarna och nu njuter du av att ta det lugnt och bara vara. En resa kan bli fördröjd den här dagen och det kan bli lite stressande för din del. Kvällen blir ovanligt sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inväntar något eller någon idag. Det handlar om ett möte som är planerat sedan lång tid tillbaka, men som blir av först nu. Du bör undvika något som verkar vara en bra investering idag, det kommer visa sig vara en dålig affär på sikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna visa dina känslor, men det kan vara klokt att avslöja lite i taget. Personen som du känner så starkt för är lite skygg av sig och kan lätt bli skrämd om han/hon anar styrkan i din glöd. Var ditt vanliga lättsamma jag som kommer du charma personen ifråga om du bara försöker helhjärtat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har sett fram emot den här söndagen av olika skäl. Det finns något som du planerat att göra och idag verkar det vara precis rätt tidpunkt att genomför din plan. Kvällen handlar om att ge och. Du lär dig kompromissa på ett helt nytt sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Det har varit en varierande vecka och den här söndagen blir en blandning av allt som du varit med om. Du upptäcker en ny sida hos dig själv när du ska försöka tackla ett gammalt problem. Du har vuxit och förändrats sedan sist du försökte hitta en lösning på det här dilemmat.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att råka i trubbel idag. Allt du säger och allt du gör misstolkas. Även om du bara menar väl så bli det fel så försök att hålla en låg profil. I övrigt lovar den här dagen möjlighet till en bra investering.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har det riktigt bra just nu. Oavsett vart du befinner dig eller med vem du är så känner du harmoni och frid. Det blir en skön söndag som handlar om att våga visa lite mer av din sanna natur. Du släpper ned garden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska tröttsam. Veckan har bjudit på många spännande upplevelser, men nu är det över och det är dags för dig att koppla av och ta hand om dig själv och din familj. Kvällen blir ovanligt sen så se till att vara utsövd.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en spänning och massor av positiv energi i ditt horoskop idag. Du har varit med om något unikt se senaste dagarna och nu har du svårt att varva ned. Lägg till en massa nya vänner och kanske en spirande romans så förstår du varför den här kvällen kommer att sluta sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är nöjd och glad idag. Det har varit en lång helg och söndagen blir en bra avslutning på den. Det finns inte så mycket aktivitet i ditt horoskop den här dagen utan det mesta handlar om att ta det lugnt och bara vara.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är både glad och lite sorgsen den här söndagen. Du gläds med en vän eller släkting som har uppnått en dröm och du är lite nedstämd för en annan vän/släkting som inte lyckats på samma sätt. Kvällen handlar om att medla i en konflikt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons