Tisdag 26/7

26 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns positiv energi från Solen i ditt tecken som hjälper dig oavsett om du vill uträtta stordåd eller bara ligga i gröngräset och läsa. Som singel flirtar du en hel del och det finns gott om kandidater för en sommarromans.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen inleds lite lugnare än måndagen. Du ägnar dig åt en del måsten men det finns också utrymme för konstnärlig frihet och en massa skratt. Lite vansinne dyker upp under eftermiddagen, men du tar en sak i taget och löser de flesta problem utan svårigheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig tisdag särskilt om du är ledig. Du njuter av solen och av sommaren. Det finns något bekymmerslöst och avslappnat över ditt tecken den här dagen. Du ägnar dig åt saker som intresserar dig snarare än saker som du borde göra.

Kräftan 21/6-22/7

Hur du en försöker vrida och vända på dina känslor så finns de kvar. Just nu är sommaren rätt så bekymmerslös och du lyckas fokusera på nuet snarare än att drömma om framtiden. Men plötsligt så finns det något som påminner dig om vad det är du egentligen vill ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en förvirrande, stressig och ganska jobbig inledning på tisdagen. Mycket handlar om att du inte har ordning på dina papper och att du glömmer bort viktiga saker. Försök att strukturera ditt liv lite bättre så kommer det att gå enklare i framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du undrar över något som har med vardagen och små vardagliga problem att göra. Just nu verkar det inte finnas någon som kan hjälpa dig att lösa dina dilemman, men om du funderar ett varv till så kanske du själv hittar den bästa lösningen på problemet.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om ekonomin och om att lägga upp en baktalningsplan för en större investering. Det finns även utrymme för glädje och lek den här speciella tisdagen. Du unnar dig lite vardaglig lyx trots att du inte tänkt slösa några pengar den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill men du är inte så bra på att ta för dig just nu. Du hoppas på att någon annan ska visa vägen och ta initiativ. Under eftermiddagen testar du en ny metod för att charma nya vänner och lite ytliga bekanta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att lyssna på en vän just nu. Allt som kommer från hans hennes mun låter ologiskt och ganska tråkigt i dina ögon. Om du bara försökte så skulle du se att det finns riktiga guldkorn att ta vara på om du bara är uppmärksam.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite spännande. Det har varit många möten och många nya vänner den senaste tiden så nu försöker du att bygga på de band som du skapat. Under eftermiddagen får du glada nyheter från en vän som du inte träffat på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir lång och jobbig, men du känner samtidigt att du gör en hel del nytta och det är du nöjd med. Under kvällen blir det ett kärt återseende med en gammal vän eller en släkting. Då unnar du dig verkligen att slappna av.

Fiskarna 19/2-20/3

Du genomgår en sorts metamorfos just nu. Du förvandlas från puppa till fjäril och ingen kan motstå din skönhet och charm. Det positiva inflytandet från Venus växer sig starkare och gör dig mer karismatisk för varje dag.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons