Onsdag 27/7

27 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir minnesvärd på flera olika sätt. Du inser något nytt om dig själv och något nytt om en vän. Du fattar flera beslut grundat på dina nya insikter och du inser att du kunde gjort ett rejält misstag om du inte fått den information som du har idag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv dag och en skön och lugn kväll. Du unnar dig lite extra lyx i form av god mat och en trevlig film. Kvällen handlar m att sätta mål och om att våga ta ut svängarna i dina drömmar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Som singel kan det här bli din dag, speciellt om du letar efter en sommarflirt. Du har så mycket positiva influenser, särskilt från Månen att det bara kan bli en riktigt lyckad dag. Kvällen bjuder på ett löfte av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska långtråkig, i alla fall under den första hälften av dagen. Ett projekt som du har sett fram emot att påbörja blir inte alls som du tänkt dig och du står med en massa överbliven energi och tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vågar lite mer än vanligt den här tisdagen. Ditt mod kommer från Mars och ger dig lusten att pröva på olika saker som du vanligtvis brukar undvika. Under eftermiddagen finns det en risk att du startar en konflikt med en släkting som alltid tycks vara grinig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att inte lyssna särskilt noga just nu. Dina tankar vandrar ständigt iväg när dina vänner och din familj pratar med dig och det kan du uppleva som irriterande. Kvällen handlar om att bejaka sina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Du nekar inte till att du hyser starka känslor för en nära vän eller bekant.  Som singel funderar d på om du verkligen vill göra något åt situationen eller om du nöjer dig med att drömma. Har du ett förhållande kan den här typen av känslor bli problematiska.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg för att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Det handlar om att ni är flera som ska komma överrens och du blir hela tiden nedröstad av flera personer som inte tycker så som du gör. Här gäller det att hitta en kompromiss som alla kan acceptera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill visa att du inte tvekar att gå ett steg längre i din omsorg om en släkting eller vän. Du har redan gjort så mycket man kan begära av dig, men nu vill du visa precis hur mycket den här personen betyder för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att acceptera något som du får höra idag. Det handlar om en person eller en händelse som ägt rum rätt så nyligen. I din värld är det här mest rykten, i alla fall tills motsatsen är bevisad. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt som du vill hinna med idag. Oavsett om det rör sig om att jobba, packa inför en resa, ge dig iväg på en utflykt eller fixa något i hemmet så räcker tiden helt enkelt inte till.

Fiskarna 19/2-20/3

Du klurar mycket på om du ska kontakt med en person som du inte sett på länge. Du både vill och vill inte söka upp den här personen eftersom du vet att ett sådant möte kan riva upp gamla sår och orsaka problem i framtiden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons