Torsdag 28/7

28 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är rastlös, särskilt under den här torsdagen. Det är som om allt som sker i ditt liv inte räcker till för att tillfredställa din enorma hunger efter äventyr. Försök att blanda upp vardagen med en spännande hobby, vad sägs om lite bergsklättring eller dykning?

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv och periodvis väldigt stressig. Du lever under pressen att leverera innan en viss tid och det tycker du är besvärligt. Tidsgränser hämmar din konstnärliga frihet och tvingar dig att vara medioker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan när du får höra något som berör dig illa. Vanligtvis kan du hålla masken i sådana här sammanhang, men just idag är Månen stark i ditt tecken oh dig extra labil i dina känslor. På kvällen kan ett samtal från en vän få dig att fundera över helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Du får panik när du tänker på något som har med ekonomi, ansvar och framtiden att göra. Hur du än försöker så är det här inget beslut som du kan eller ska undvika. Det är bara att ta tag i situationen, och det redan idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig med vad du säger idag och ändå kommer det med största sannolikhet hoppa grodor ur munnen på dig i alla fall. Du har svårt att hålla tyst men det viktiga är att sluta fundera på orsaken och koncentrera dig på att rätta till misstaget istället.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i olika problem som finns inom familjen eller bekantskapskretsen. Att det blir just du som medlar beror på att du inte aktivt tagit del av konflikten utan stått lite vid sidan av och tittat på. Du har en bra och objektiv uppfattning av problemet.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte alls så mycket energi som du skulle vilja ha. Det handlar om att du inte vilar upp dig ordentligt på nätterna, för många sena kvällar ställer till det för dig. Försök att komma s säng i tid i alla fall den här torsdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte alls nöjd med dagens utveckling. Du inser att en bekant till dig slår dig inom ett område där du trodde att du regerade. Tänk på att det varken handlar om dig eller din bekant, det handlar om en meningslös jämförelse. Det är bättre du studerar dina egna framgångar istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har roligt och du njuter verkligen av den här torsdagen. Det finns en varm påverkan från Venus som gör hela dagen behaglig och harmonisk. Som nykär sätter du dina känslor och er två i första rummet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du längtar efter att få berätta en nyhet för en vän eller släkting. Du behöver någon att dela din glädje med, men de personer du omkring dig lämpar dig inte särskilt väl för den här typen av information. Här gäller det att hålla tyst till rätt tillfälle yppar sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte så hastig i dina beslut idag. Risken är stor att om du fattar förhastade beslut så kan du komma att ångra dig. En annan sida av problemet är att din omgivning inte hänger med i dina snabba svängar. De upplever dig som ombytlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det värker i hela kroppen efter en fysisk ansträngning som du gjort, men du är så nöjd med ditt resultat att du inte bryr dig om hur du mår. Kvällen blir rolig och stimulerande. Du träffar nya spännande människor.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons