Fredag 29/7

29 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt inspirerande fredag där du upptäcker en talang hos en vän som du inte visste om. Du förstår inte varför din vän nästan skäms över sin förmåga. Du försöker uppmuntra honom/henne att vara stolt över det som han/hon kan.

Oxen 20/4-20/5

Denhär dagen handlar om att fundera över livet. Du går mycket i dina egna tankar och är inte så social, i varje fall inte på förmiddagen. Efter lunch så satsar du på att vara så effektiv som möjligt så att du blir av med alla tråkiga måsten innan kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hålla i pengarna just nu. De rinner mellan dina fingrar och du känner dig väldigt oekonomiskt. Även om det är sommar och tanken är att du ska skämma bort dig lite så är det bra att ha en plan som gäller fram emot hösten.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt försiktig med att säga varken bu eller bä i en fråga som rör en släkting. För dig är det viktigt att den här personen själv fattar alla beslut utan att du lägger dig i. Visst har du en åsikt, men du hoppas att din släkting ska komma fram till samma sak som du.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en skön och lugn fredag där fokus ligger på att ha skoj och bara slappna av. Under dagen möter du många nya intressanta människor som får dig att blomma upp och bli ännu mer spontan än du redan är.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som börjar lite väl hastigt för din smak. Det verkar som du försover dig och därför förskjuts alla planer har för dagen framåt. Det här kan ställa till problem på kvällen så prioritera bort några saker som du inte måste göra idag.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter vad en vän har för rättigheter att klampa in i ditt privatliv. Eftersom din vän månar om dig är det viktigt för honom/henne att du tänker dig för innan du fattar beslut som inte bara påverkar dig själv utan hela din familj.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig start på fredagen. En komplimang får dig att må bra. Just nu är du väldigt flirtig och din charm är svårt att motstå. Under dagen kommer du på dig själv med att sakna en vän eller bekant som du inte träffar så ofta som du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något segt i ditt tecken idag. Det är som om du har svårt att komma till skott. Det händer just ingenting och det gör dig irriterad även om du inte blir så arg att du får någon drivkraft. Ibland kan det vara bra att bara få vara ett med nuet.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att ta egna initiativ och säga ifrån när du upplever att saker blir lite för jobbiga. Under dagen kan ett möte med en främling väcka minnen av en person som du trodde att glömt. Här finns det lösa trådar att knyta ihop för att du ska kunna gå vidare utan att fundera.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ovanligt harmonisk den här fredagen. På dagen pysslar du lite med saker som måste göras. Under eftermiddagen vill du gärna hinna med en utflykt eller mysa med familjen. Kvällen handlar om att vara tillsammans med någon eller några du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går i ett högt tempo, det finns så mycket som du vill hinna med, men så lite tid att hinna med det på. Mycket handlar om att du stressar upp dig över detaljer som inte klaffar när du egentligen borde försöka slappna av och ta det lugnt istället.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons