Lördag 30/7

30 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen överraskar på mer än ett sätt. Det blir en bra dag som börjar i högt tempo, men där tempot trappas ned efter lunch. Det finns en kulturell ton över den här dagen. Kanske går du på ett museum, tittar på konst eller läser lite tyngre litteratur.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött och matt efter en lång vecka, men du försöker hålla humöret uppe och vara med på de aktiviteter som planeras. Du njuter av att vara tillsammans med familjen och du försöker undvika trista tankar så som jobbet eller ekonomin.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du tag i att sälja in en idé som du har till din partner eller familj. Det här är inget nytt du har kommit på, utan det är något som du grubblat över en längre tid. Mars hjälper dig så att du formulerar dina argument mitt i prick.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt idag. Oavsett om du arbetar eller har semester så ser du till att inte stressa upp dig i onödan. Under dagen passar det bra med fysisk aktivitet så som sport, promenader eller en tur till gymmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du tar i när du pratar om känslor, men just nu förstärks allt på grund av Månens placering och därför kan du gå till överdrift ibland. Under dagen möter du en vän eller granne som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Har du möjlighet ägnar du den här dagen åt sol och bad. Det är det perfekta sättet för dig att slappna av och helt gå upp i nuet. Har du inte möjlighet att sola och bada så duger shopping eller matlagning lika bra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lojt över ditt tecken idag. Det är som om allt är för jobbigt att ta tag i och det enda du vill göra är att stanna i sängen. En pigg och äventyrslysten vän får dig på andra tankar när han/hon fysiskt tvingar ut dig i sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en kalldusch idag. Något som du tagit för en sanning visar sig inte alls vara så som du trodde. Det handlar om relationer och om känslor. Här gäller det att bena ut sanningen från lögner och halvsanningar, du måste få veta vad som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Solen ger dig massor av energi som passar bra om du ägnar dig åt sport eller liknande aktiviteter. Du har en massa olika tankar om både personer och förhållningsregler, men du ser till att hålla dem för dig själv tills du får mer kött på benen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig. Du får mycket uppmärksamhet och det ger dig en rejäl självförtroende kick. När en högst oväntad person plötsligt hör av sig bli du ännu gladare. Och när han eller hon vill att ni ska träffas bli du både exalterad och lite förlägen på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta det lugnt och ha det bra. Just nu orkar du inte lägga energi på detaljer. Det jobb som du gör idag är sådant som måste göras och som inte kan skjutas upp. Resten av dagen är din att gör vad du vill med, en hobby, fika med vänner eller bara slöa med en bra bok i hängmattan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du frågar inte om lov när du tar dig friheter idag. Du vet att du kommer få nej så du tycker det är bättre att göra som du vill och ta konsekvenserna efteråt. Ett litet bakvänt sätt att resonera, men det passar din personlighet bra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons