Söndag 31/7

31 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att om du bara jobbar på så väntar en belöning runt hörnet. Det är det bästa sättet att motivera dig själv att göra något som du tycker är tråkigt. Kvällen bjuder på ovanligt god mat och många skratt.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om en resa och allt som har med den att göra tar tid. Du blir irriterad på en släkting som inte låter dig vara ifred utan hela tiden måste kommentera det du gör. Säg ifrån på skarpen, det är det enda som hjälper.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket över handling och konsekvens just nu. Det finns något som du vill göra, men du vet längst inne att det inte är rätt och att sanningen alltid kommer fram till sist. Dagen handlar till stor del om att brottas med etiska frågor.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvingar dig själv att vara effektiv, det är det enklaste sättet att få något gjort idag. Om du grubblar för mycket på vad du vill och inte vill göra så kommer inget att bli gjort. Det verkar finnas en del utomhus aktiviteter så som bad eller skogpromenader den här söndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du förvånar dig själv genom att var väldigt rak fram i ett sammanhang där du oftast är obekväm. Mars hjälper dig att ta plats och ger dig ett bättre självförtroende. En komplimang får dig att bli ännu mer säker på att du gör rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Någon flirtar med dig idag och du blir konfunderad. Du är inte så van att hantera den här typen av subtila förslag så du vet inte vad du ska säga som både är avvisande men ändå tillräckligt trevligt för att personen ifråga ska fortsätta att tycka om dig.

Vågen 23/9-22/10

Du har fullt förtroende för en släkting omdöme och därför blir du både upprörd och ledsen när han/hon kläcker ur sig något som både är plumpt, kränkande och generaliserande på samma gång. Tänk på att ingen är perfekt. Du får förlåta din släkting hans/hennes dumma ord.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen slickar du dina sår. Du fick din värld upp och nedvänd igår och det tar några dagar att återhämta sig. Tänk på att det alltid är bättre att veta sanningen än att se världen med rosafärgade glasögon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett stort steg för dig idag. Det handlar om att våga gå mot strömmen och sticka ut. Du har inget emot att vara udda, men du vill ändå passa in i det stora sammanhanget. Här blir det precis tvärtom. Du sticker ut från massan och det gör dig obekväm.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite ledsen idag eftersom du måste säga hej till nya vänner och bekanta. Du reser iväg eller hem och för tillfället sätter det stopp för möjligheterna att lära känna de här personerna bättre. Tänk på att det finns alla möjliga sociala medier där ni kan hålla kontakten tills nästa gång ni ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker att ta upp ett känsligt ämne med din partner. Det handlar om något som ni båda vet att ni måste göra men som båda tycker är jobbigt att ta tag i. Idag väljer du att skjuta upp alla problem på framtiden. Du vill bara må bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag undviker du allt hårt fysiskt slit. Din kropp är rätt så öm och behöver få vila upp sig några dagar. En överraskande nyhet som rör en före detta pojk/flickvän får dig att fundera över din egen framtid. Är du där du vill vara idag?

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons